Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Actie 4BLUE Monday GRATIS 1-Fase PV-verdeler of uitbreiding meterkast

Blue Monday? Nee, 4BLUE Monday! Bij 4BLUE zorgen we er graag voor dat er 17 januari tijdens blauwe maandag tóch nog wat zonneschijn bij iedereen binnenkomt. Hiervoor hebben wij een fantastische actie:

Probeer nu exclusief bij 4BLUE de unieke 1-Fase PV-verdeler met Enphase Q-Relay óf de 1-Fase PV-uitbreiding meterkast met Enphase Q-Relay GRATIS uit! Als je tussen 3 januari en 17 januari één van deze producten bestelt, met als leverdatum 4 tot en met 21 januari, krijg je deze GRATIS binnen!

Liever een 3-fase oplossing? Geen probleem! Vanaf maandag 10 januari is de actie uitgebreid met éénmalig 50% korting op de 3-Fase PV-uitbreiding meterkast met Enphase Q Relay! 

De kant-en-klare PV-verdeler en uitbreiding meterkast zijn uitgerust met de benodigde Q Relay en ferrietringkernen. Hierdoor is het bouwen op locatie verleden tijd. Sluit de PV-verdeler of uitbreiding aan en je bent klaar! Niet overtuigd? Onze accountmanager Geert-Jan de Veer laat je het gemak van deze producten graag zien!

 

1-Fase PV-Verdeler met Enphase Q Relay

De PV-verdeler bevat een hoofdschakelaar, twee aardlekautomaten, een WCD (voor een wasmachine), een 1 fase Enphase Q Relay, en twee ferrietringkernen. Alle onderdelen zijn vooraf netjes gemonteerd in een Hager miniverdeler die je hierboven ziet. Deze plug & play PV-verdeler maakt je volgende installatie nóg gemakkelijker!

BESTEL NU!

1-Fase PV-uitbreiding meterkast met Enphase Q Relay

De 1-Fase PV-uitbreiding bevat de Enphase Q Relay (1 Fase), een installatieautomaat voor de Envoy, een aardlekautomaat en twee ferrietringkernen. Deze componenten zijn voorgemonteerd in een Hager miniverdeler die je hierboven ziet. Ideaal voor je volgende Enphase-installatie!

BESTEL NU!

3-Fase PV-uitbreiding meterkast met Enphase Q Relay

Ook voor 3-fase installaties hebben wij een unieke kant-en-klare oplossing! De 3-Fase PV-uitbreiding bevat de Enphase Q Relay (3 Fase), een installatieautomaat voor de Envoy, een aardlekautomaat en vier ferrietringkernen. Deze componenten zijn voorgemonteerd in de Schneider Electric groepenkast.

BESTEL NU!

 

Let op: maximaal één gratis 1-Fase PV-Verdeler met Enphase Q Relay, één gratis 1-Fase PV-uitbreiding meterkast met Enphase Q Relay óf één keer 50% korting op 3-Fase PV-uitbreiding meterkast met Enphase Q Relay per bedrijf. Heb je vragen over de actie of de producten? Neem dan contact op.