Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

ClickFit Evo Montagerail 3500mm

Volledige toegang

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Registreer nu Login

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Ja, ik word klant
Omschrijving

Let op: Dit is een projectartikel. Deze kan alleen per volle verpakkingseenheid besteld worden en heeft een langere levertijd.

Met ClickFit EVO Pannendak monteert u tot 40% sneller dankzij het innovatieve ontwerp. Het montagesysteem bestaat uit slechts vier componenten, die met één stuk gereedschap gemonteerd kunnen worden. Een aantal componenten zijn universeel te gebruiken op verschillende dakbedekkingen. Monteert u bijvoorbeeld ook met ClickFit EVO Staaldak, dan hoeft u hiervoor minder componenten aan te schaffen. Het lage aantal componenten scheelt kostbare ruimte in de bus en het magazijn.

Dankzij het unieke design van ClickFit EVO Pannendak is het niet meer nodig om te boren in de dakconstructie. De innovatieve haak- en kliktechniek zorgt voor een robuuste en stevige PV-installatie, zonder hierbij het dak van de eindgebruiker aan te tasten. Doordat u de rails op de dakhaken klikt in plaats van schroeft, hoeft u enkel de PV-panelen vast te schroeven. ClickFit EVO Pannendak biedt een hoge montage-flexibiliteit. Zonnepanelen kunnen zowel in horizontale- als verticale oriëntatie gemonteerd worden. Toch liever schroeven in plaats van haken? De dakhaak bevat nog steeds een schroefoptie.

ClickFit EVO Pannendak is gemaakt van sterke materialen, zoals hoogwaardig aluminium en Magnelis staal. Dit type staal kenmerkt zich door een langere levensduur en betere bestendigheid tegen corrosie. Daarnaast bevat het staal een zelfhelende coating, waardoor het systeem bestand is tegen beschadigingen. ClickFit EVO Pannendak is getest op extreme weer-, wind-, vuur- en sneeuwomstandigheden. U monteert dus niet alleen gemakkelijk en snel, maar ook betrouwbaar. Esdec biedt 20 jaar garantie op al haar systemen.

De ClickFit EVO Spanthaak gebruikt een haak, met bredere bovenplaat, die op een spantbalk of tegenlat kan worden geschroefd. De nieuwste ClickFit EVO-toevoeging is volgens het bedrijf zowel installatievriendelijk als multifunctioneel bij onvoorziene uitlijning. Vooral in Duitsland, Frankrijk en België is de vraag voor een product met multifunctionele uitlijning groot, vandaar de introductie op de InterSolution in het Vlaamse Gent.

De ClickFit EVO Spanthaak is volgens Esdec multifunctioneel bij onvoorziene uitlijning. Daar waar de originele dakhaak niet kan worden aangebracht,  biedt het nieuwe product met bredere bovenplaat en verschillende schroefopties de uitkomst. ‘Net als de universele ClickFit EVO dakhaak, is de ClickFit EVO Spanthaak vervaardigd uit het Magnelis-staal, wat bekendstaat om zijn uitstekende corrosieweerstand en zelfherstellende eigenschappen’, aldus het bedrijf.

Een volle verpakkingseenheid is 108 stuks. 

Lees meer Lees minder