Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

ClickFit Evo Schroefbit Torx 30

Volledige toegang

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Registreer nu Login

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Ja, ik word klant
Omschrijving

Met ClickFit EVO Pannendak monteert u tot 40% sneller dankzij het innovatieve ontwerp. Het montagesysteem bestaat uit slechts vier componenten, die met één stuk gereedschap gemonteerd kunnen worden. Een aantal componenten zijn universeel te gebruiken op verschillende dakbedekkingen. Monteert u bijvoorbeeld ook met ClickFit EVO Staaldak, dan hoeft u hiervoor minder componenten aan te schaffen. Het lage aantal componenten scheelt kostbare ruimte in de bus en het magazijn.

Dankzij het unieke design van ClickFit EVO Pannendak is het niet meer nodig om te boren in de dakconstructie. De innovatieve haak- en kliktechniek zorgt voor een robuuste en stevige PV-installatie, zonder hierbij het dak van de eindgebruiker aan te tasten. Doordat u de rails op de dakhaken klikt in plaats van schroeft, hoeft u enkel de PV-panelen vast te schroeven. ClickFit EVO Pannendak biedt een hoge montage-flexibiliteit. Zonnepanelen kunnen zowel in horizontale- als verticale oriëntatie gemonteerd worden. Toch liever schroeven in plaats van haken? De dakhaak bevat nog steeds een schroefoptie.

ClickFit EVO Pannendak is gemaakt van sterke materialen, zoals hoogwaardig aluminium en Magnelis staal. Dit type staal kenmerkt zich door een langere levensduur en betere bestendigheid tegen corrosie. Daarnaast bevat het staal een zelfhelende coating, waardoor het systeem bestand is tegen beschadigingen. ClickFit EVO Pannendak is getest op extreme weer-, wind-, vuur- en sneeuwomstandigheden. U monteert dus niet alleen gemakkelijk en snel, maar ook betrouwbaar. Esdec biedt 20 jaar garantie op al haar systemen.

Een volle verpakkingseenheid bestaat uit 50 stuks. 

Lees meer Lees minder