De full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

ClickFit Evo Spanthaak

Volledige toegang

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Registreer nu Login

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Ja, ik word klant
Omschrijving
Let op: Dit is een projectartikel en kan alleen per volle verpakkingseenheid van 12 stuks besteld worden. De actuele levertijd van dit artikel kun je bij ons opvragen (max. 2 weken).

De ClickFit EVO Spanthaak gebruikt een haak, met bredere bovenplaat, die op een spantbalk of tegenlat kan worden geschroefd. De nieuwste ClickFit EVO-toevoeging is volgens het bedrijf zowel installatievriendelijk als multifunctioneel bij onvoorziene uitlijning. Vooral in Duitsland, Frankrijk en België is de vraag voor een product met multifunctionele uitlijning groot, vandaar de introductie op de InterSolution in het Vlaamse Gent.

De ClickFit EVO Spanthaak is volgens Esdec multifunctioneel bij onvoorziene uitlijning. Daar waar de originele dakhaak niet kan worden aangebracht,  biedt het nieuwe product met bredere bovenplaat en verschillende schroefopties de uitkomst. ‘Net als de universele ClickFit EVO dakhaak, is de ClickFit EVO Spanthaak vervaardigd uit het Magnelis-staal, wat bekendstaat om zijn uitstekende corrosieweerstand en zelfherstellende eigenschappen’, aldus het bedrijf.

Een volle verpakkingseenheid is 12 stuks. 

Lees meer Lees minder
Videos
Lees meer Lees minder