Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Enphase IQ7 PLUS Micro-Omvormer

Volledige toegang

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Registreer nu Login

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Ja, ik word klant
Omschrijving

Enphase IQ serie, de zevende generatie micro-omvormers, is klaar voor het slimme energienet en bereikt de hoogste efficiëntie voor module level vermogenselektronica. De IQ 7+ overtreft de betrouwbaarheid en robuustheid van de vorige generaties micro-omvormers. De polymeer behuizing en het revolutionaire kabelsysteem maken de installatie eenvoudig.

Deze micro-omvormer sluiten volledig aan op de IQ Gateway (Envoy-S) en het bewakings- en analysesysteem van Enphase Enlighten. Bekijk de datasheet voor meer informatie.

De omvormers zijn geschikt voor 120- en 144 half-cells panelen. Check zelf welke panelen bij deze micro-omvormer passen met de Enphase module compatibiliteit calculator! Benieuwd naar wat je nog meer allemaal nodig hebt voor een compleet Enphase systeem? In dit artikel vind je een compleet overzicht.

Enphase Enlighten

Enphase installaties kunnen beheerd worden met de Enphase Enlighten app of de MyEnlighten-webtoepassing. Met deze app kan de eindgebruiker de status van het systeem in één oogopslag bekijken. Zo toont de app overzichten van de energieproductie, het verbruik en indien van toepassing de opslag.

Lees meer Lees minder