Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Enphase PV-Verdeler met installatieautomaten

Volledige toegang

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Registreer nu Login

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Ja, ik word klant
Omschrijving

Doordat deze 1-fase PV-verdeler al uitgerust is met de benodigde Enphase Q Relay en twee ferrietringen, hoeft deze zelf niet meer bij de installatie gebouwd te worden. Dit zorgt voor nóg meer montagemak bij jouw volgende Enphase-installatie

PV-verdeler

Een PV-verdeler wordt ook wel een zonne-energie verdeelkast genoemd. Het kastje deelt een bestaande groep op in twee groepen. De ene groep kan gebruikt worden voor energieafname en de andere groep voor de opgewekte energie. 

Één van de grote voordelen van een PV-verdeler is dat je geen nieuwe leidingen en kabels in de muur hoeft te leggen bij de aansluiting. De PV-verdeler maakt het namelijk mogelijk om een PV-systeem aan te sluiten door gebruik te maken van de bestaande bekabeling. Hierbij wordt ook ruimte gemaakt voor het aansluiten van de wasmachine. 

Enphase PV-verdeler met installatieautomaten

Soms is er de wens de PV-installatie zoveel mogelijk gescheiden te houden van de rest van het huishouden. Hiervoor is deze PV-verdeler met 2 EMAT installatieautomaten de ideale oplossing! De meegeleverde aardlekautomaat installeer je in de meterkast. Hierdoor is het niet meer nodig aardlekbeveiliging toe te passen in de PV-verdeler. Bekijk de datasheet voor meer informatie.

Lees meer Lees minder