Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

AC mount pole webshop.jpg

Growatt AC Montagepaal

Op voorraad

Growatt AC Montagepaal

De Growatt AC Montagepaal is bedoeld voor installatie met de Growatt THOR EV-Lader. Het is zowel mogelijk om de EV-laders aan de muur of op deze montagepaal te monteren. Bekijk het document bij downloads voor meer informatie over de aansluitingen en afmetingen.

De Growatt THOR EV-Lader (Electric Vehicle) is de nieuwste ontwikkeling van Growatt om elektrische auto’s te voorzien van energie. De smart-laadpaal maakt het mogelijk om met de PV-installatie en het net de elektrische auto zo effectief mogelijk op te laden.

Installatie

De EV-lader is gemakkelijk te monteren aan een muur of aan de Growatt AC Montagepaal. Om optimaal gebruik te maken van de smart-functies, is aanbevolen een Growatt Smart Meter te installeren. De laders zijn bedoeld als aanvulling op Growatt PV-installaties en kunnen ook zonder een PV-systeem gebruikt worden.

Growatt

Growatt omvormers zijn één van de meest verkochte Chinese omvormers wereldwijd. En dat is niet zonder reden! Met meer dan 10 jaar ervaring in de Nederlandse markt, heeft Growatt bewezen dat haar omvormers erg betrouwbaar en duurzaam zijn. Daarbij hebben de omvormers ook nog eens een uitstekende prijs-kwaliteit verhouding!

Meer informatie
Fabrikantnummer 90.000.648