Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Growatt series kabel.png
Zwarte kabel.png
Oranje kabel.png
Geel-groene kabel.png

Growatt ARK 2.5H XH Series Kabelset

Op voorraad

Growatt ARK 2.5H XH Series Kabelset

De Growatt ARK 2.5H XH series kabelset is een optioneel onderdeel van het Growatt ARK XH-opslagsysteem en is compatibel met de Growatt XH-omvormers. Bij onvoldoende ruimte in de hoogte, kan je ervoor kiezen om twee stapels te maken. Hiervoor heb je deze kabelset nodig en een aparte voetstuk.

De kabels zijn twee meter lang en kunnen niet worden verlengd. De set bestaat uit:

  • DC kabel
  • Aarding
  • Communicatie

Growatt XH-opslagsysteem

Voor een compleet Growatt Ark XH-opslagsysteem is het volgende benodigd:

  • Growatt ARK-2.5H-A1 Batterij. Elke batterij heeft een opslagcapaciteit van 2,56 kWh. Een Growatt MIN TL-XH omvormer is compatibel met minimaal 2 en maximaal 7 batterijen. Een Growatt MOD TL3-XH omvormer is compatibel met minimaal 3 en maximaal 10 batterijen
  • Growatt BDC-95045-A1 (Power Module). De Power Module stuurt de accu’s aan en zorgt dat deze op een veilige temperatuur blijven.
  • Growatt Ark voetstuk. Wegens het gewicht van de systemen, wordt geadviseerd om de batterijen op de bijhorende voetstuk te plaatsen.
  • Growatt Ark XH Kabelset. De kabelset zorgt voor de connectie tussen de omvormer en het batterijsysteem.
  • De Growatt Smart Meter SPM-E voor een 1-fase net aansluiting of Growatt Smart Meter TPM-E voor een 3-fase netaansluiting. De slimme meter van Growatt is noodzakelijk onderdeel van het batterijsysteem dat de import/export van en naar het net meet.

Shinephone app

Via de Shinephone app krijgt de eindgebruiker toegang tot de status van het Growatt-systeem. Zo wordt de opbrengst, het verbruik en de batterijstatus in één oogopslag getoond. Daarbij kan het systeem ook geconfigureerd worden met behulp van deze app.

Meer informatie
Fabrikantnummer ARK 2.5H-A1 Series cable