Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Growatt ShineLink X

Volledige toegang

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Registreer nu Login

Registreer je vandaag en krijg toegang tot al je zonnepaneel benodigdheden, tools en prijzen.

Ja, ik word klant
Omschrijving

De ShineLINK X is een nieuwe generatie monitoring van Growatt en maakt het mogelijk om een draadloze verbinding tot stand te brengen zonder een WIFI-signaal. Het brein van de monitoring is de ShineLANbox die via UTP is verbonden aan het modem. Deze ShineLANbox is weer met een radiofrequentiesignaal verbonden aan de RF-module  in de omvormer.

De combinatie van de ‘plug & play’ UTP-verbinding en de stabiele verbinding via radiofrequentie zorgt voor verminderde service op de lange termijn.

De ShineRF-module van de ShineLINK heeft een sterk bereik (RF433) tot 200 meter in het vrije veld en tot 20 meter wanneer er twee betonmuren aanwezig zijn.

De ShineLINK kan dus ook ingezet worden in die omstandigheden waar LAN niet mogelijk is en wifi ontoereikend is.

Data wordt tot 30 dagen opgeslagen als de ShineLINK verbinding met internet verliest. Aan één ShineLINK (ShineLANbox) kunnen tot en met 8 omvormers (ShineRFsticks) verbonden worden

Bekijk hier de datasheet van de Growatt ShineLINK en hier de installatiehandleiding.

LET OP! De ShineLINK X is alleen compatibel met een omvormer met een USB-communicatie-poort. Voor omvormers met een RS232-communicatie-poort dient men een ShineLINK (S) aan te schaffen. 

Lees meer Lees minder