Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Drie tips voor een succesvolle klantendag!

24-10-2017

Vorige week hebben wij onze klanten uitgenodigd bij het Honigcomplex in Nijmegen. Deze karakteristieke locatie is een creatieve hotspot en de perfecte locatie voor een leerzame en inspirerende middag!

Op een steenworp afstand van deze locatie staat de kolencentrale Gelderland. Als gevolg van de gemaakte afspraken in het Nationaal Energieakkoord is deze centrale op 1 januari 2016 gesloten. ENGIE zet nu in op transitie naar duurzame energie en wil het terrein ontwikkelen door ruimte te bieden voor duurzame technologieën. De eerste spreker van deze middag, Rutger-Jan Pessers, heeft ons daar alles over verteld.

Daarna was het woord aan Feike Cats. Het uitgangspunt van zijn presentatie was dat de klant zó enthousiast zou moeten worden dat hij of zij graag anderen naar de jouw bedrijf verwijst. Deze klant wordt dan een ambassadeur, en enthousiaste klanten leiden volgens Feike altijd tot meer plezier en een betere resultaten!

Tot slot vertelde onze eigen Tim de Kaper waarom de SolarPRO opleverapp er écht toe doet. Met deze app zorg je ervoor dat elk systeem volgens dezelfde werkwijze met de hoogst haalbare kwaliteit wordt gemonteerd en opgeleverd. De gegevens van het systeem en de klantwaarderingen heb je dan altijd bij de hand en kun je de klant direct van de beste service voorzien.  Tim heeft ons een korte demonstratie gegeven van hoe je de app kunt gebruiken.

Na afloop van deze drie interessante sprekers hebben we bij STOOM Nijmegen nog lekker gegeten en geproost op een goede samenwerking! Ben jij er volgende keer ook bij?

Download attached document