Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

5 jaar 4BLUE!

02-07-2020

In de maand juli vieren we feest! 4BLUE bestaat namelijk 5 jaar, en we zijn er enorm trots op dat we van een enthousiaste startup zijn uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat ertoe doet! Bedankt klanten, leveranciers en partners; want dit kunnen we alleen sámen met jullie!

Het jubileum vieren we graag samen met onze klanten en daarom leveren wij bij bestellingen die in juli worden geplaatst een mooi cadeau! (op=op, één per klant). De komende weken zullen we jullie op de hoogte houden van de andere toffe dingen die we gepland hebben! Houd onze sociale media daarom goed in de gaten! Je kunt ons vinden op LinkedIn, Facebook, Instagram.

We hopen de installatiesector nog vele jaren te mogen faciliteren in de transitie naar duurzame elektriciteitsvoorziening met zonnestroom!

Wat zeggen de teamleden over 5 jaar 4BLUE?

Renée: "Ik weet ’t nog goed, mijn eerste werkdag bij 4BLUE. Ondanks dat ik alle drie de collega’s al kende was het toch super spannend! Hoe ziet ’t kantoor eruit, wat gaan we allemaal doen en waar gaan we in godsnaam beginnen? Dat we met een compleet leeg kantoor begonnen en er perse een hoogglans wit bureau van 6 meter moest komen, dit uiteindelijk in twee delen is meegenomen naar Groesbeek. Als je terug kijkt hoe ’t allemaal is begonnen dan is het wel bijzonder om onderdeel te zijn van dit eigenlijk nog heel jonge bedrijf.

Vanaf dag één zijn we er altijd allemaal met volle overtuiging voor gegaan en in ’t begin was je interieurverzorgster, gastvrouw, administratief medewerker en binnendienst tegelijk, maar dat maakt het wel heel erg leuk. De collega’s die er daarna bij zijn gekomen gingen allemaal mee in die trein en ook zij gingen dit avontuur aan voor de volle 100%. Daarvoor moet ik Dennis en Robert-Paul toch ook wel een compliment geven; ze hebben oprecht een heel goed team om zich heen verzameld.

Het was best een rollercoaster soms, maar als je zo’n team om je heen hebt kun je alles aan en dat blijkt ook wel als je ziet waar we nu staan en waar we naar toe willen. "

Daphne: "Op mijn 2-jarige jubileum denk ik nog eens terug aan mijn eerste werkdag. Mijn eerste echte grote mensen baan. Heel spannend, maar ik voelde me gelijk thuis. 4BLUE heeft een hecht en gezellig team. Gezamenlijk zorgen we voor een top prestatie. Als ik me bedenk hoe snel het bedrijf in twee jaar tijd gegroeid is, moet het vanaf het begin helemaal een rollercoaster geweest zijn. Ik ben er trots op dat ik onderdeel ben van dit bedrijf! "

Ceder: "The only way to do great work is to love what you do!"

5jaar4blue