Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

TEAM 4BLUE | De Top 10 van Alex

09-08-2019

Benieuwd naar wat we hier allemaal doen bij 4BLUE? We gaan je een inkijkje geven achter de schermen en stellen onze collega's aan jullie voor! Deze week vroegen we Alexandra naar de memorabele en bijzondere momenten die ze meemaakte bij 4BLUE.  En wat maakt deze groep mensen nou tot een sterk team? Lees het in het onderstaande interview!

Hoe lang werk je al bij 4BLUE en wat is je functie? Bijna 2,5 jaar geleden ben ik bij 4BLUE begonnen als medewerker commerciële binnendienst maar na een tijdje was ik vooral veel bezig met evenementen, onderzoekjes, de website, emailmarketing en andere projecten waardoor ik in augustus 2018 door ben gegroeid naar een marketing functie. Deze functie heb ik het afgelopen jaar steeds meer vorm kunnen geven en er staan nog allemaal gave projecten op de planning waar ik veel zin in heb!

Wat vind je bijzonder aan werken bij 4BLUE? Naast dat we heel veel lol hebben met elkaar waardeer ik het enorm dat we er met z’n allen hard voor werken om onze klanten zo goed mogelijk te kunnen bedienen, ook wanneer het misschien even niet zo leuk is. Want laten we eerlijk zijn; dat hoort er ook wel eens bij en dat maakt ons juist tot een sterk team. Wat ik hoop is dat we daardoor uitstralen dat we hier enorm veel hart voor de zaak hebben en dat vind ik persoonlijk wel één van de beste dingen aan werken bij 4BLUE.

Met wat voor uitdagingen krijg jij te maken bij 4BLUE en hoe pak je dat aan? 4BLUE groeit best hard en met deze groei ontstaan op z’n tijd wel eens uitdagende momenten. Ik ben zelf best een control freak en ik plan graag alles vooruit maar dat lukt natuurlijk niet altijd helemaal. Aan de andere kant ben ik ook wel van mening dat de verandering het werk juist interessant maakt. Het geeft wel een kick als je snel kunt schakelen en je collega kunt high-fiven dat jullie alles weer onder controle hebben!

Wat was voor jou een memorabel 4BLUE moment? De twee wintervakanties in Oostenrijk waren natuurlijk helemaal gaaf maar de bijzondere momenten zitten voor mij ook in de dagelijkse omgang met klanten, collega’s en mensen waar we mee samen mogen werken. De hele verhuizing en het inrichten van het nieuwe kantoor in Wijchen zal ik me nog lang herinneren (positief!), maar ook de 100km mountainbikemarathon die ik met Dennis, Robert-Paul en een aantal hele stoere klanten heb mogen fietsen staat wel in mijn Top 10 van memorabele 4BLUE momenten!

Wat doe je het liefst in je vrije tijd? Ik hou heel erg van reizen, bergsport, mountainbiken, wielrennen, klimmen etc. Ondanks dat we hier in Nederland geen bergen hebben ben ik mijn vrije tijd wel vaak buiten te vinden. Maar stiekem ben ik ook fanatiek Netflixer hoor!