Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

TEAM 4BLUE | Waarom Ceder graag een stapje extra zet

06-12-2019

Benieuwd naar wat we hier allemaal doen bij 4BLUE? We gaan je een inkijkje geven achter de schermen en stellen onze collega's aan jullie voor! Deze week vroegen we aan Ceder wat ze bijzonder vindt aan werken bij 4BLUE en waarom ze graag een stapje extra zet. Lees het in het onderstaande interviewtje!

Hoe lang werk je al bij 4BLUE en/of in de Solar branche? En wat is je functie? Ik ben sinds november 2018 werkzaam bij 4Blue. Direct na het afronden van mijn studie ben ik bij 4Blue binnengerold... Zelfs nog vóór ik daadwerkelijk mijn ‘papiertje’ in ontvangst had genomen! Met veel plezier enthousiasme bekleed ik hier de functie Accountmanager Buitendienst!

Hoe zit een typische werkdag er voor jou uit? Het allermooiste aan mijn functie is de diversiteit; geen enkele werkdag is hetzelfde. Soms ben je hele dagen op pad om op bezoek te gaan bij klanten of potentiële nieuwe samenwerkingen. De dag erna zit ik dan bijvoorbeeld weer op ons mooie nieuwe kantoor en help ik mijn collega’s om vanuit binnen de klanten zo goed mogelijk te bedienen!

Wat is bij 4BLUE anders dan bij ‘’andere’’ bedrijven? Hoewel ik natuurlijk weinig vergelijkingsmateriaal heb met mijn 22 jaar, ben ik er van overtuigd dat we bij 4Blue toch wel iets bijzonders neerzetten. De sfeer intern is goed, de motivatie ligt hoog en de kennis en ervaring binnen 4Blue is erg groot. Samen proberen we de ervaring van klanten zo positief mogelijk te maken. Want als je met een klein stapje éxtra het verschil kan maken, dan vind ik dat je de kracht van al die stapjes bij elkaar niet moet onderschatten. We zeggen daarom ook altijd dat het niet ons streven is om tevreden klanten te hebben….. We willen enthousiaste klanten!

Download attached document