Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nieuws

  1. Aangepaste levertijden en openingstijden april en mei

    Aangepaste levertijden en openingstijden april en mei

    De aankomende maanden brengen ons weer een aantal feestdagen. Op 1 april zijn we gesloten. Nee, dat is geen grap! Die dag vieren we tweede paasdag. Zorg dat je niet voor verrassingen komt te staan en bekijk de tabel voor alle aangepaste levertijden en onze openingstijden.

    Lees meer »
  2. Enphase IQ8PLUS nu extreem scherp geprijsd

    Enphase IQ8PLUS nu extreem scherp geprijsd

    Bespaar €350+ aan inkoopkosten per installatie. De prijzen van de Enphase micro-omvormers zijn nog nooit zo laag geweest. Nu is hét moment om in te slaan. Lees gauw verder!

    Lees meer »
  3. De afbouw van de salderingsregeling is van de baan

    De afbouw van de salderingsregeling is van de baan

    Wat zijn de gevolgen voor de markt? En voor jou als zonnepaneleninstallateur? De solarmarkt is volop in beweging. Up-to-date zijn is nu extra belangrijk. Daarom heeft onze business development manager Tim de belangrijkste gevolgen van deze beslissing op een rijtje gezet.

    Lees meer »
  4. Aangepaste levertijden en openingstijden december en januari

    Aangepaste levertijden en openingstijden december en januari

    De gezelligste tijd van het jaar staat voor de deur! Tijdens de kerstdagen en nieuwjaarsdag genieten we even van een welverdiende pauze. Ook trekken we er van 10 - 13 januari op uit voor een teambuildingsuitje. Maar weest gerust, tijdens deze periode blijven we gewoon leveren. In dit artikel vind je alles over onze aangepaste openingstijden en leverdatums.

    Lees meer »
  5. Growatt-portfolio update: alles wordt nóg eenvoudiger!

    Growatt-portfolio update: alles wordt nóg eenvoudiger!

    Eerder maakten wij een stap naar een portfolio met exclusief batterijklare omvormers. En na de volgende stap zijn al deze omvormers compatibel met de nieuwste Growatt-batterijen! Ofwel, het APX-opslagsysteem. Zo maken we het jou als Growatt-installateur nóg makkelijker.

    Lees meer »
  6. Growatt batterij-klare omvormers voor de prijs van een normale! 

    Growatt batterij-klare omvormers voor de prijs van een normale! 

    4blue zet de volgende stap naar een portfolio met exclusief batterijklare omvormers. We faseren de MIN TL-X en MOD TL-X uit. Deze worden volledig vervangen door de MIN TL-XH en MOD TL-XH. Ons Growatt omvormer-portfolio voor residentiële systemen ziet er dan als volgt uit.

    Lees meer »
  7. Wat heb ik nodig voor een Growatt APX-opslagsysteem?

    Wat heb ik nodig voor een Growatt APX-opslagsysteem?

    De nieuwste en meest geadvanceerde batterijen van Growatt! Het Growatt APX-opslagsysteem bestaat uit een power module, batterijmodule(s) en een voetstuk. Hiermee kan je het systeem helemaal afstemmen op de opslagbehoefte van je klant. Bekijk deze pagina voor een helder overzicht. En bestel super snel je systemen met kant-en-klare bestellijsten!

    Lees meer »
  8. Wat heb ik nodig voor een Growatt XH-opslagsysteem?

    Wat heb ik nodig voor een Growatt XH-opslagsysteem?

    Op zoek naar een batterijsysteem voor een Growatt installatie? Dan is het Growatt XH-opslagsysteem perfect! De batterijen van dit systeem zijn modulair en stapelbaar, waardoor je gemakkelijk de opslagcapaciteit kunt uitbreiden. Bekijk hier een overzicht van het systeem, zodat je precies weet wat je hiervoor nodig hebt!

    Lees meer »
  9. €2.250 cashback Meyer Burger & exclusieve fabrieksbezoeken

    €2.250 cashback Meyer Burger & exclusieve fabrieksbezoeken

    Deze zomer word je extra beloond wanneer je premium Europese zonnepanelen inkoopt. Met onze cashback-actie verdien je al gauw duizenden euro’s. En bij aankoop van 90 zonnepanelen ontvang je ook nog een gratis rondleiding in de hypermoderne fabrieken van Meyer Burger. Het wordt een volledig verzorgde ervaring inclusief een gratis overnachting en diner.  Ontdek hier meer over deze twee fantastische zomer-acties!

    Lees meer »
  10. Afvalbeheerbijdrage - hoe zit dat precies?

    Afvalbeheerbijdrage - hoe zit dat precies?

    Vanaf 1 juli stijgt de afvalbijdrage voor zonnepanelen en omvormers. We gaan van €0,0065 naar €0,04 per Kg. Eerder verwerkten we de bijdrage altijd in de verkoopprijs. Het bedrag staat straks zichtbaar op de factuur. Het is belangrijk dat jij deze ook vermeld. In dit artikel vind je meer info over deze bijdrage en hoe wij ons inzetten in de recyclewereld.

    Lees meer »
Pagina