Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

We hebben een nieuwe collega!

12-10-2021

Sinds Oktober 2021 heeft 4BLUE een nieuwe collega. Bij deze heten we Ramon Boom van harte welkom. Ramon gaat zich bezig houden met de communicatie van 4BLUE. Hij stelt zich graag aan jullie voor:

Hey! Mijn naam is Ramon, ik ben 23 jaar en woon (nu nog) in een klein dorpje in Twente genaamd: Harbrinkhoek. Als alles goed gaat ben ik vanaf 15 Oktober verhuisd naar Arnhem. Mijn liefde voor Twente zal altijd blijven, maar toen ik de kans kreeg om voor 4BLUE te werken, twijfelde ik geen seconde om te verhuizen. In mijn vrije tijd ben ik vaak te vinden in de sportschool. Daarnaast drink ik graag een biertje met mijn vrienden, of plof ik op de bank voor een spannende thriller.

Bij 4BLUE ga ik mij vooral met de communicatievraagstukken bezig houden. Denk hierbij aan contentmarkting, externe communicatie en interne communicatie. Hiermee ga ik onze marketingmedewerker Daan van Hulst versterken. Ik kijk erg uit naar deze uitdagende functie. Bij vragen of opmerkingen kun je altijd contact met mij opnemen via: ramon.boom@4blue.nl.

Ramon