Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

TEAM 4BLUE | De memorabele momenten van Renée

23-07-2019

Deze week stelden we onze duizendpoot Renée een aantal vragen over haar vier jaar bij 4BLUE. Benieuwd naar de bijzondere momenten van Renée? Lees het in het onderstaande interview: 

Hoe lang werk je al bij 4BLUE en/of in de Solar branche? En wat is je functie? Ik werk al vanaf 1 augustus 2015 bij 4BLUE en ben één van de 4 waarmee we 4BLUE zijn begonnen. Ik ben al vanaf begin 2011 werkzaam in de solar branche, toen ben ik namelijk begonnen bij OSPS waar Dennis me heeft aangenomen en ik ook een collega was van Koen.

Ik weet al niet meer wat mijn eerste functie was binnen 4BLUE, maar in het begin deden we alle 4 eigenlijk alles wat er moest gebeuren. Van orders inboeken tot het managen van het toiletpapier, ha ha! Mijn huidige functie is Customer Relations waarin ik me focus op de relatie met klanten, het service niveau en hoe we zo goed mogelijk in de behoefte van onze klant(en) kunnen voorzien.

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit? Bij 4BLUE bestaan er geen typische werkdagen en er is er dan ook geen één hetzelfde. Deze vraag is niet te beantwoorden…!!

Wat maakt deze functie voor jou interessant? Waar wordt je enthousiast van? Dat je zowel met collega’s als met klanten te maken hebt en samen met je collega’s de klanten zo goed mogelijk probeert te helpen.

Wat vind je bijzonder aan werken bij 4BLUE? Wat is bij 4BLUE anders dan bij ‘’andere’’ bedrijven?
De sfeer en collega’s bij 4BLUE zijn gewoon heel fijn. Ik weet natuurlijk niet hoe het bij andere bedrijven is, maar dat vind ik heel bijzonder aan 4BLUE.

Met wat voor uitdagingen krijg jij te maken in je functie? En hoe pak je dat aan? Het is vaak het ad hoc wat dingen ‘lastig’ maakt. Je moet niet in paniek raken en snel kunnen schakelen, dan komt het meestal wel goed. En gewoon op en eerlijk zijn naar je klanten toe, dat wordt toch ook wel echt gewaardeerd.

Wat was voor jou een memorabel 4BLUE moment? Werk of niet-werk gerelateerd? Pfff… we hebben eigenlijk al heel veel memorabele momenten gehad, maar omdat je gewoon je werk doet en door gaat sta je er soms niet helemaal bij stil. Een memorabel moment was samen met P (Robert-Paul) shoppen voor de inrichting van het kantoor aan de Groesbeekseweg in Nijmegen, of het gigantische witte bureau in elkaar zetten dat hij samen met Bennie ergens op had gehaald. De eerste 4BLUE skivakantie natuurlijk!

Hoe zie jij de toekomst van 4BLUE/ en de solar markt? 4BLUE heeft absoluut nog groeipotentieel en ik denk dat we ook wel nieuwe uitdagingen blijven zoeken. Wie weet gaan we nog een keer een vestiging openen in het buitenland…

Wat doe je in je vrije tijd (hobby’s, interesses)? Ik luister graag naar muziek, vind koken leuk, tennissen en leuke dingen doen met vrienden, familie en mijn gezin!

Wat zijn je (persoonlijke) ambities in je carrière? Ha ha, dat vind ik een héle lastige want ik vind véél te veel dingen leuk om te doen. Als ik nergens rekening mee hoefde te houden dan zou ik heel graag een eigen Brasserie beginnen…

Houd onze website en sociale media in de gaten voor onze andere collega's!

renee