Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

TEAM 4BLUE | Een typische werkdag van Sam

11-07-2019

Benieuwd naar wat we hier allemaal doen bij 4BLUE? We gaan je een inkijkje geven achter de schermen! Vandaag trappen we af met onze nieuwste collega Sam. Ben je klant bij ons? Dan heb je Sam waarschijnlijk al eens gesproken! 

Hoe lang werk je al bij 4BLUE en wat is je functie? Ik werk bijna 2 maandjes bij 4BLUE en mijn functie is medewerker binnendienst.

Hoe ziet een typische werkdag er voor jou uit? Om kwart over 8 loop ik het kantoor binnen. Ik zet een kopje koffie en start mijn pc op. Ik check mijn mailbox of er nog opvallende dingen tussen zitten of spoedjes die snel opgepakt moeten worden. Om half 9 gaat onze telefoon in werking en beginnen de eerste klanten te bellen. De hele dag door verwerk ik orders, stuur ik orders door naar het magazijn en stuur ik facturen naar de klant. Ondertussen word ik gebeld met vragen van de klant over wijzigingen in de orders die zij geplaatst hebben, of er nog even snel een spoedje tussendoor geregeld kan worden of over technische vragen. Dit laatste is (nog) niet mijn sterkste kant, dus vaak krijg ik hulp van mijn collega’s. Verder ben ik continu met ons magazijn en transport aan het bellen over leveringen, sta ik in direct contact met de accountmanagers en klop ik vaak bij Daphne aan met vragen over facturen.

Wat vind je bijzonder aan werken bij 4BLUE? Dit is mijn eerste échte baan, maar waar ik enthousiast van wordt is de collegialiteit binnen het bedrijf. Sinds de dag dat ik hier binnen liep voel ik mij welkom. We zijn meer dan “gewoon collega’s” en dat merk je. Niemand is te beroerd om elkaar te helpen en te ondersteunen waar nodig. Dit is iets wat ik erg belangrijk vind, aangezien je toch het grootste gedeelte van de dag met elkaar werkt. We zijn een jong team en hebben ontzettend veel lol met elkaar, maar weten ook wanneer er hard gewerkt moet worden.

Wil je meer weten over Sam of kennis met hem maken? Dat kan door te bellen naar 024 2042090 of te mailen met sam.verheijden@4blue.nl

Houd onze website en sociale media in de gaten voor onze andere collega's!

Download attached document