Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Samen maken wij ons Sterk voor het goede doel

07-12-2018

Ten eerste willen we jullie enorm bedanken voor de prachtige goede doelen die jullie hebben aangedragen. Mooi om te zien dat zoveel mensen zich inzetten voor anderen!

We hebben gekozen om ons aanstaande zondag in te zetten voor Samen Sterk Zonder Stigma. Samen Sterk zonder Stigma werkt aan een samenleving waarin psychische problematiek bespreekbaar is. Samen met ambassadeurs, supporters en alle betrokkenen werken ze aan bewustwording van stigma en de impact ervan. Samen Sterk Zonder Stigma geeft de handvatten voor een gelijkwaardige, diverse en menselijke samenleving.

De reden waarom wij gekozen hebben voor dit initiatief is omdat we merkten dat er nog te weinig aandacht voor is. Sterker nog; het idee is zelfs niet via Social Media aangedragen. Dit was voor ons de doorslag om bij te dragen aan een maatschappij waarin psychische problematiek wél bespreekbaar is. Aanstaande maandag zullen wij bekend maken welk bedrag wij zullen doneren aan dit belangrijke initiatief. Maar eerst moet er nog gefietst worden!

Download attached document