Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Als eerste in Nederland lanceert 4BLUE opleverapp SolarPRO

04-10-2017

Rondslingerende papieren, stapels opleverdocumenten en door de bomen het bos niet meer zien; Wat zou het handig zijn als je alle formulieren, foto’s, handtekeningen etc. in één map kon bewaren, toch? Bij 4BLUE hebben we de krachten gebundeld met onze installateurs en een opleverapp ontwikkeld. Deze app heet SolarPro, en is op zowel smartphones als via je webbrowser te gebruiken.

Met de SolarPRO app zorg je ervoor dat elk systeem volgens dezelfde werkwijze met de hoogst haalbare kwaliteit wordt gemonteerd en opgeleverd. De systeem gegevens en klantwaarderingen heb je dan altijd bij de hand. Op deze manier kan je de klant direct van de beste service voorzien! SolarPRO is ideaal voor zowel eigen installatieploegen als ingeleende ploegen.

Als je de app hebt gedownload en een account hebt aangemaakt kun je projecten gaan invoeren. Hier kun je de gegevens van de klant en van de artikelen die je hebt gebruikt invullen zodat je ze altijd snel en gemakkelijk bij de hand hebt. Je kunt installateurs aan verschillende projecten toevoegen en hen de systemen laten opleveren. Daarnaast zit er een checklist in zodat je kunt controleren of je niks bent vergeten! Om het extra overzichtelijk te maken, kun je de barcodes van de panelen en omvormers scannen en toevoegen en de handtekening van de klant wanneer de installatie is opgeleverd.

Deze app is geschikt voor alle solar installateurs; van lokale eenmanszaak tot organisaties met landelijke dekking. En wanneer het systeem is opgeleverd, kun je een professioneel uitziend PDF document downloaden om aan de klant te overhandigen. Overzichtelijker kunnen we het niet maken!

Download de app voor je smartphone of tablet in de appstore of ga naar www.solarpro.appsforsolar.com voor de desktop versie.

solarpro