Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Full black paneel (webshop).jpg

URE 420 Wp Full Black N-type

Op voorraad

URE 420 Wp Full Black N-type

Wil jij jouw klant het maximale uit hun daken laten halen? Ontdek de URE 420Wp Full Black N-type! Hét zonnepaneel voor elk residentieel PV-systeem.

5% meer vermogen per m2 zonnepaneel

Per vierkante meter heeft dit zonnepaneel een vermogen van 215 Wp. Hiermee installeer je een toppresteerder die de marktstandaard met meer dan 5% overtreft. 
Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de N-type zonnecellen in dit paneel. Deze zijn efficiënter, presteren beter bij hoge temperaturen en hebben een lagere degradatie.

Tientallen jaren topprestaties met glas-glas technologie

Dit zonnepaneel combineert de N-type zonnecellen met glas-glas technologie. Het resultaat is een buitengewoon hoge vermogensgarantie van 87.40% na 30 jaar. En met de productgarantie van 25 jaar, geniet jouw klant langdurig van de hoogste energieopbrengsten!

Bij glas-glas panelen zijn de zonnecellen ingekapseld tussen twee lagen gehard glas. Het zonnepaneel is daardoor beter beschermd tegen vocht en mechanische belasting. Glas-glas panelen zijn ook brandveiliger en bieden betere temperatuurregulatie. Dit leidt tot hogere energieopbrengsten en een kleiner risico op “hot-spots”. 

Perfect voor elk residentieel systeem

Met het hoge vermogen per m2 en een volledig zwarte afwerking past dit zonnepaneel op elk residentieel, MKB- of klein-commercieel dak. De geweldige prestaties en het aantrekkelijke ontwerp zorgen ervoor dat het dak van jouw klant optimaal benut wordt. 

URE – bewezen betrouwbaar

Jij wil een betrouwbare leverancier met een goede leverbeschikbaarheid, toch? Laat dat nou precies de kracht zijn van deze Taiwanese zonnepanelenfabrikant! Onze duurzame samenwerking van meer dan 7 jaar heeft talloze tevreden installateurs opgeleverd. Tijdens deze jaren hebben ze continu een uitmuntende leverbeschikbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd.
 

Meer informatie
Fabrikantnummer FBF420BFO-BB
Lengte (mm) 1722
Breedte (mm) 1134
Framedikte (mm) 30
Gewicht (kg) 24.2
Aantal per pallet 36
Hoeveelheid per container 936
Productgarantie (jaar) 25
Vermogensgarantie 87,4% na 30 jaar
Connector type Stäubli MC4
Junction box beschermingsgraad (%) IP68
Lengte kabel (cm) 120
Watt/m2 215
Module efficiëntie (%) 21.51
Kleur frame Zwart
Kleur backsheet Zwart
Celtype N-type
Aantal cellen 108
Vermogen (Wp) 420
Max systeemvoltage (V) 1500
Wind- en sneeuwlast (kN/m²) 5400
Bouw Glas-glas