Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Vacature junior inkoper

(Junior) Financial Controller (32-40 uur)

Ben jij er klaar voor om je carrière te starten bij de snelst groeiende solargroothandel van Nederland? Durf jij de uitdaging aan om samen met drie andere collega’s verantwoordelijk te zijn voor onze financiën? Lijkt het je leuk om in samenwerking met het team financiële inzichten te genereren om de onderneming naar een hoger niveau te tillen? Staat precisie hoog in het vaandel bij jou en gedij je goed bij structuur in je werk? Dan is 4blue in Wijchen dé plek voor jou. In deze jeugdige, vernieuwende en snelgroeiende organisatie zul je je nooit vervelen!

Functieomschrijving

In de functie van (Junior) Financial Controller bij 4blue maak je deel uit van een gezellig team, bestaande uit drie andere collega’s. Samen met je teamgenoten ben je verantwoordelijk voor een nauwgezette en betrouwbare financiële (salaris)administratie en diens controle. Je biedt ondersteuning aan de financieel manager bij het beheer van financiële aangelegenheden. Je focus ligt voornamelijk op de algemene financiële prestaties, terwijl de verantwoordelijkheid voor bedrijfsprocessen in handen ligt van een andere collega, de Business Controller. Jouw taak bestaat uit het verifiëren en analyseren van financiële data, evenals het opstellen van financiële rapportages inclusief KPI’s.

Aangezien 4blue gestaag groeit, zijn we op zoek naar iemand die kan meegroeien. Hoe jouw functie er over een aantal jaar uitziet, ligt nog niet vast. Dat er genoeg te doen is wel. Het is dus geen probleem als je ambitie, passie en kennis van het vak hebt, maar nog niet de jaren werkervaring bezit. De financieel manager is meer dan bereid om je aan de hand te nemen bij het opdoen van werkervaring. Uit eigen ervaring kan de financieel manager zeggen dat het direct vanuit je studie aan deze functie beginnen een super uitdagende, leuke en leerzame stap is.

Naast je reguliere taken krijg je ruimschoots de gelegenheid om bij te leren, nieuwe verbeterings- en automatiseringsprojecten op te zetten en uit te voeren, verantwoordelijkheid te nemen en mee te bewegen binnen deze dynamische organisatie.

Even voorstellen

Wij zijn 4blue: de snelst groeiende Solar groothandel van Nederland (zijn we best trots op). Dag in, dag uit staan wij klaar voor de installateurs. We leveren hen alles wat ze nodig hebben op het gebied van zonne-energie. Denk aan: zonnepanelen, omvormers en zelfs hele montagesystemen.

Door onze eigentijdse aanpak, wendbaarheid en doortastendheid zijn we beter dan de rest op gebied van talentmanagement en scoren we in de nabije toekomst het hoogst op gebied van medewerkerstevredenheid.

Het 4blue-team bestaat uit specialisten in hun eigen vakgebied: sales, marketing, Finance, supply chain, IT en customer care. De bedrijfscultuur is informeel en we houden wel van een grapje. Er bestaat een échte work hard, play hard-mentaliteit waar we uitdagingen samen aangaan en succes samen vieren.

Taken en verantwoordelijkheden samengevat

Het controleren en indien nodig corrigeren van de administratie;
Het monitoren, bewaken en evalueren van de financiële prestaties van de onderneming;
Assistentie verlenen aan de externe accountant tijdens interim- en jaarlijkse audits;
Opstellen van kasstroomoverzichten;
Periodiek budgetteren en voorspellen volgens een vastgesteld patroon;
Eventueel meedenken over toekomstige selecties, ontwerp en implementatie van financiële informatiesystemen en besturingsmechanismen.
Functie vereisten

Je beschikt over een financiële achtergrond en hebt het vermogen om zowel zelfstandig als in teamverband te werken. Het scheppen en handhaven van structuur is voor jou een drijfveer. Daarnaast beschik je over het volgende:

Minimaal hbo-werk- en -denkniveau;

Werkervaring binnen finance is niet vereist, stage-ervaring is een pré;
Beheersing van zowel de Nederlandse als Engelse taal;
Met jouw analytisch denkvermogen, cijfermatige passie en oog voor detail, ben je een waardevolle aanvulling voor ons financiële team!

Arbeidsvoorwaarden

Naast dat je terechtkomt in een ambitieuze en informele organisatie, profiteer je van onderstaande voordelen van werken bij 4blue:

 • Een goed salaris passend bij je opleiding en eventuele ervaring
 • 28 vakantiedagen;
 • Vakantiegeld;
 • Bedrijfswinst-uitkeringsregeling;
 • Je komt terecht bij de snelst groeiende Solar groothandel (e-commerce) van Nederland;
 • Gezellige vrijdagmiddagborrels en andere teamactiviteiten;
 • Je zult werken in een ultramodern, gloednieuw kantoor in Wijchen;
 • Een jaarlijkse wintertrip die volledig wordt vergoed door het bedrijf, indien het budget wordt gehaald;
 • Mogelijkheden voor persoonlijke ontwikkeling en opleiding;
 • 4blue blijft groeien, zodat jij met hen mee kunt groeien;
 • Zakelijke mobiele telefoon, AirPods, laptop en reMarkable;
 • Uitstekende reiskostenvergoeding en pensioenregeling.
 • Super leuke collega’s

Lijkt het je leuk om bij 4blue aan de slag te gaan?

Stuur je cv via onderstaande link, mail of Whatsapp (motivatiebrief/toelichting is niet nodig).

Mail: [email protected]

Vragen: bel of Whatsapp Annelies Brouwer (06-52559291)

Whatsapp direct: https://wa.me/0031652559291

Je krijgt binnen 24 uur een reactie op je sollicitatie!