Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Enphase IQ Battery 3T

ENPH-A-100-01.png
Op voorraad

Enphase IQ Battery 3T

De Enphase IQ Battery 3T is onderdeel van de nieuwste generatie Enphase batterijen. De batterij bevat vier geïntegreerde IQ8X micro-omvormers met een totaalvermogen van 1,28 kW. Door de geïntegreerde micro-omvormers zijn er geen hybride omvormers of extra opslagomvormers nodig. De totale bruikbare opslagcapaciteit van de batterij is 3,5 kWh.

De IQ Batterij 3T bevat verder een cover kit met behuizing, een wandmontagebeugel en een interconnectkabel voor bedrading tussen batterijen.

3 batterijsystemen op 3-fases

Je kunt de IQ batterijen aansluiten op zowel 1-fase- als 3-fase systemen. Sluit je de batterijen aan op een 3-fase systeem? Dan heb je de mogelijkheid om meerdere batterijsystemen per fase aan te sluiten. In totaal heb je dan 3 IQ batterijsystemen. Let op: gebruik in dit geval wel een extra 3-fase Q-relay.

Wat je nodig hebt voor een werkend batterijsysteem:

Ook dien je een certificering te halen via de Enphase University. Deze kun je behalen met de online training. De certificering is noodzakelijk voor het installeren van de IQ batterijen.

Enphase Enlighten

De Enphase IQ battery wordt beheerd met de Enphase Enlighten app of de MyEnlighten-webtoepassing. Met deze app kan de eindgebruiker de status van het systeem in één oogopslag bekijken. Zo toont de app overzichten van de energieproductie, het verbruik en de opslag.

Meer informatie
Opslagcapaciteit (kWh) 3.5
Bruikbare capaciteit (kWh) 3.5
Hoogte (mm) 775
Breedte (mm) 430
Diepte (mm) 188
Gewicht (kg) 48
Beschermingsgraad (IP) 55
Type koeling Natuurlijke convectie – Geen ventilatore
Communicatiepoort CAN/RS485
BAT-spanningsbereik (V) 90-400
Uitgangsspanning (V) 360-550
Maximale BAT-stroom (A) 25
Fabrikantnummer IQ-3T-1P-INT
Bekijk alle specificaties