De full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Nieuws

De afgelopen periode is er veel gezegd over het gebruik van connectoren in PV installaties. Daarbij zijn veel verschillende meningen en interpretaties van de geldende normen gedeeld. Bij deze willen we vanuit 4BLUE in onderstaande bijdrage delen hoe op basis van NEN1010 en vereisten van verzekeraars de toepassing van connectoren correct kan worden uitgevoerd. De enige correcte toepassing is het gebruik van connectoren van hetzelfde fabricaat en type op elkaar aangesloten.

Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart staat de Expo Haarlemmermeer in het teken van alles omtrent zonne-energie. Loop over de Innovation Boulevard, de onafhankelijke tentoonstelling van baanbrekende innovaties, en betreedt Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. 

Enphase Energy heeft een aantal interessante trainingen op de agenda staan. In de regio Benelux zullen er de komende maanden 7 trainingen voor installateurs plaatsvinden. 

Sponsoring 2019
12-12-2019

Bij 4BLUE staat energie centraal; zowel in dat wat we doen, als in hoe we onszelf graag willen zien. Daarom vinden het we het belangrijk om onze energie op een positieve manier in te zetten om anderen te helpen. 

Vanaf 2020 zal zonnestroomsystemen groothandel 4BLUE B.V. een geheel nieuwe dienst lanceren, namelijk: 4BLUEPRINT project engineering. De service van 4BLUEPRINT bestaat uit de engineering van verschillende fases in de ontwikkeling van een zonnestroomproject.

 

Benieuwd naar wat we hier allemaal doen bij 4BLUE? We gaan je een inkijkje geven achter de schermen en stellen onze collega's aan jullie voor! Deze week vroegen we aan Ceder wat ze bijzonder vindt aan werken bij 4BLUE en waarom ze graag een stapje extra zet. Lees het in het onderstaande interview!

Tijdens de kerstperiode (van woensdag 25 december tot en met woensdag 1 januari) zal het kantoor van 4BLUE gesloten zijn en zullen er geen leveringen plaatsvinden.

Eind oktober presenteerde Minister Wiebes van Economische Zaken en Klimaat een wetsvoorstel voor de afbouw van de salderingsregeling voor eigenaren van zonnepanelen. Naar alle waarschijnlijkheid zal deze salderingsregeling vanaf 2023 worden afgebouwd; systeemeigenaren mogen ieder jaar 11 procent minder salderen. Vanaf 2031 is het salderingspercentage nul.

Bestel nu Enphase Energy micro-omvormers bij 4BLUE en krijg een gratis waardebon van Mediamarkt! Deze actie geldt voor IQ7, IQ7+ en IQ7x micro-omvormers. Welke waardebon krijg je bij welk aantal omvormers? 

4BLUE is één van de snelst groeiende bedrijven van Nederland en mag daarmee de prestigieuze Gazellen Award van Het Financieele Dagblad in ontvangst nemen!

1 2 3 4 5 6 Volgende