Nieuws

Growatt behoort tot de top van de PV-merken in Nederland in de categorie omvormers. Dit is het resultaat van een onderzoek uitgevoerd door 'EuPD Research' onder installateurs op merk, bekendheid, keuzes van klanten en distributie.

Vorige week hebben wij onze klanten uitgenodigd bij het Honigcomplex in Nijmegen. Deze karakteristieke locatie is een creatieve hotspot en de perfecte locatie voor een leerzame en inspirerende middag!

Met de SolarPRO app zorg je ervoor dat elk systeem volgens dezelfde werkwijze met de hoogst haalbare kwaliteit wordt gemonteerd en opgeleverd. De systeem gegevens en klantwaarderingen heb je dan altijd bij de hand. Op deze manier kan je de klant direct van de beste service voorzien! SolarPRO is ideaal voor zowel eigen installatieploegen als ingeleende ploegen.  

Drie eenvoudige stappen om je ShineLink aan de praat te krijgen

De nieuwe generatie Growatt monitoring maakt het mogelijk om een draadloze verbinding tot stand te brengen zonder een WIFI signaal nodig te hebben. Het hoofdstation van deze ShineLink wordt gekoppeld aan de router en kan hierdoor via een radio frequentiesignaal verbonden worden met de module aan de omvormer. De ShineLink is makkelijk te installeren en te gebruiken, en de software werkt zowel via webbrowsers als via IPhone of Android smartphones.

“Oh, jullie gaan een stukje fietsen voor Road4Energy? Wat leuk!” Er viel een korte stilte aan de lunchtafel van 4BLUE en even zag ik mezelf voor me op een zonnige dag, gezellig fietsend, over de weg... gingen we maar een lekker rondje fietsen met onze klanten!

4BLUE zorgt voor beschikbaarheid van hoog rendement monokristallijn Silicium zonnepanelen van Neo Solar Power de komende maanden

4BLUE presenteert met trots de producten van Enphase in het assortiment. Lees in deze blog waarom wij hebben gekozen voor Enphase en hoe Enpahse kan bijdragen aan het succesvol verkopen van zonnestroomsystemen. 

Met trots presenteren we onze Neo Solar Power (NSP) zonnepanelen. NSP heeft een jarenlange ervaring in het produceren van zonnecellen en is uitgegroeid tot een van de grootste zonnecellenproducenten ter wereld. Door specialisatie in R&D en massaproductie van hoge efficiënte zonnecellen kan NSP altijd het hoogste vermogen in de markt leveren. 

Zou het niet fijn zijn als je, zonder dat je bij de klant op locatie bent geweest, al een mogelijke oplossing aan kunt dragen of dat je voordat je naar de klant gaat al weet wat er aan de hand is? Dat kan, met het SUNKIT opleverdocument. 

We blijven nog even bij de omvormers. Alleen gaat het dit keer niet over monitoring, maar over isolatiefouten. Een foutmelding die, helaas, toch regelmatig voorkomt en waar we dan ook regelmatig vragen over krijgen. We kunnen dit fenomeen waarschijnlijk niet helemaal de wereld uit helpen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat bekend wordt wat isolatiefouten kan veroorzaken, hoe u ze op kunt lossen en nog beter… hoe u ze kunt vorkomen!