Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nieuws

 1. Alles wat je wil weten over het btw-nultarief voor zonnepanelen

  Alles wat je wil weten over het btw-nultarief voor zonnepanelen

  Mogelijk ben je er al van op de hoogte: naar alle waarschijnlijkheid schaft het kabinet de btw op zonnepanelen per 1 januari 2023 af. Hierbij gaat het om zonnepanelen die worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning. Het btw-tarief gaat met ingang van het nieuwe jaar omlaag van 21 naar 0 procent. Dat heeft voor jou als installateur een hoop gevolgen. We vertellen je daarom wat de btw-wijziging inhoudt en waar je op dient te letten.  

  Lees meer »
 2. Video - Hoe werkt onze configurator?

  Video - Hoe werkt onze configurator?

  Onze unieke configurator berekent welke omvormers het beste bij jouw situatie passen. Vervolgens kun je alle benodigdheden toevoegen zoals de DC-kabels en connectoren. Via de Esdec calculator kun je dan je montagemateriaal toevoegen. Bekijk in deze handige video hoe je jouw zonnestroomsysteem eenvoudig samenstelt!

  Lees meer »
 3. Al onze zonnepanelen tot het einde van het jaar

  Al onze zonnepanelen tot het einde van het jaar

  Het einde van het jaar is in zicht. Een perfect moment om even een blik te werpen op ons zonnepanelenassortiment tot het einde van 2022. In dit artikel vind je alle types die we voeren én de beschikbaarheid.

  Lees meer »
 4. Alle Enphase apps die je nodig hebt

  Alle Enphase apps die je nodig hebt

  Een installatie met de micro-omvormers van Enphase geeft meer dan alleen mogelijkheden om de werking en opbrengst te monitoren. Met de Gateway, ofwel het slimme ‘brein’ van de Enphase-installatie, zijn real-time prestatiegegevens zichtbaar. Deze kunnen vanaf elk apparaat kunnen worden bewaakt met de apps van Enphase. 

  Lees meer »
 5. Wat te doen als de ShineLINK of ShineWIFI het niet meer doet

  Wat te doen als de ShineLINK of ShineWIFI het niet meer doet

  De ShineLink en ShineWifi zijn twee veelgebruikte monitoringsmodules voor PV-systemen met Growatt. Is er geen verbinding meer? Of is er geen data zichtbaar in de monitoringsomgeving? Bekijk in dit artikel de meest voorkomende problemen en oplossingen!

  Lees meer »
 6. Op een rijtje - alle Growatt monitoring

  Op een rijtje - alle Growatt monitoring

  Een installatie met Growatt omvormers heeft veel mogelijkheden om de werking en opbrengst te monitoren. Door al deze keuzes kun je soms door de bomen het bos niet meer zien. Daarom hebben wij in dit artikel alle Growatt monitoringsmodules op een rijtje gezet!

  Lees meer »
 7. Wat heb ik nodig voor een Enphase systeem?

  Wat heb ik nodig voor een Enphase systeem?

  In dit artikel vind je een overzicht van wat je allemaal nodig hebt voor een Enphase systeem. Voor de Belgische en Duitse markt kun je er voor kiezen om een Enphase IQ batterijen toe te voegen aan de installatie. Alles wat je hiervoor nodig hebt staat onderaan het aritkel.

  Lees meer »
 8. Wat heb ik nodig voor een Growatt XH-opslagsysteem?

  Wat heb ik nodig voor een Growatt XH-opslagsysteem?

  Het Growatt XH-opslagsysteem bevat de nieuwste en meest geavanceerde thuisbatterijen. Deze werken uitstekend samen met de XH-omvormers van Growatt. De batterijen van dit systeem zijn modulair en stapelbaar, waardoor je gemakkelijk de opslagcapaciteit kunt uitbreiden. Bekijk hier een overzicht van het systeem, zodat je precies weet wat je hiervoor nodig hebt!

  Lees meer »