Nieuws

Esdec en 4BLUE willen jullie graag uitnodigen voor een producttraining mbt de montagematerialen van Esdec. Tijdens deze training zullen zowel het materiaal voor platte daken (Flatfix Fusion) en het materiaal voor schuine daken (Clickfit Evo) behandelen.

Hallo! Ik ben Koen van Seccelen, 42 jaar en woon samen met mijn vrouw Marieke en dochter Lola in Deurne (NB). In mijn vrije tijd maak ik graag muziek en probeer ik fit te blijven in de sportschool.

Graag willen wij je informeren over onze openings- en levertijden ivm de feestdagen.

Ben jij op zoek naar een super uitdagende functie in de Customer Service? Vind jij het belangrijk om met leuke collega's te werken? Wil jij graag werken voor een bedrijf werkzaam in de groene energie? Lees snel verder & solliciteer direct!

Er is besloten om Valkpro+ van Van der Valk uit het assortiment te nemen. Door 4BLUE wordt binnen productcategorieën continu gekeken met welke merken/producten de beste kwaliteit kan worden geleverd. 

Het productassortiment is bij 4BLUE smal en hierin wordt continu gestuurd op het aanbieden van de beste merken/producten in een bepaalde productcategorie.

Sinds 1 april hebben wij ons nieuwe kantoor in Wijchen betrokken. Dacht je dat we een grapje maakten? Zeker niet! Lees hieronder waarom wij zo enthousiast over dit kantoor zijn.

Met trots kunnen we mededelen dat er vanaf heden een overgangsperiode zal plaatsvinden naar onze nieuwe logistieke partner Huisman Group B.V in Wijchen. 

Aankomende week zijn wij te vinden op stand W5 van de Solar Solutions beurs in Vijfhuizen. Onder het genot van een heerlijke kopje koffie zullen we de zonnepanelen van producent United Renewable Energy Company  presenteren

In het pittoreske Dalfsen staat het eerste Europese project met de nieuwste Growatt MAX omvormers. De gemeente Dalfsen in de provincie Overijssel mocht als eerste in Europa, de allernieuwste Growatt MAX project omvormers in gebruik nemen. Sinds december 2018 maken hier ruim 150 huishoudens gebruik van duurzaam opgewekte, Dalfser stroom.