Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Nieuws

Bekijk hier de aangepaste leverdatums tijdens de sluiting van ons magazijn!
Bekijk hier de aangepaste openingstijden van ons kantoor en de uiterste besteldatums tijdens Hemelvaart en Pinksteren!
Het Growatt XH-opslagsysteem bevat de nieuwste en meest geavanceerde thuisbatterijen. De batterijen van dit systeem zijn modulair en stapelbaar, waardoor je gemakkelijk de opslagcapaciteit kunt uitbreiden. Bekijk hier een overzicht van het systeem, zodat je precies weet wat je hiervoor nodig hebt!
Hard werken moet beloond worden en bij 4BLUE hebben we hier een jaarlijkse traditie voor; een fantastische skitrip! Bekijk hier de hoogtepunten en de afdalingen.

2021 was een jaar van uitdagingen, kansen en veel groei! Wij kijken dan ook uit naar een zonnig 2022. Voordat we naar het nieuwe jaar kijken, willen we nog even terugblikken op de 4BLUE-hoogtepunten van afgelopen jaar. In dit artikel lees je de hoogtepunten van onze Managing Directors: Robert-Paul Evers en Dennis Gieselaar.

De Esdec Flatfix Fusion configurator is nog niet voorbereid op het formaat van onze nieuwe URE & Suntech zonnepanelen met een breedte van 1134mm. 4BLUE heeft hiervoor een oplossing bedacht! In dit artikel wordt uitgelegd hoe jij toch tot 31 januari configuraties kunt maken met onze nieuwe zonnepanelen.
Bekijk hier de aangepaste openingstijden van het 4BLUE kantoor en de uiterste besteldatums tijdens de feestdagen!

De waferformaten van zonnepanelen hebben in de afgelopen jaren veel veranderingen meegemaakt! In dit interview vertelt Business Development & Market Intelligence Manager van Esdec, Marc Dalderup over deze veranderingen en wat de gevolgen voor de installateur zijn.

Onze klant Holland Gaat Duurzaam heeft onlangs gloednieuwe zonnepanelen op het 4BLUE kantoor geïnstalleerd! Daarnaast hebben ze onze buren Tuinwereld ook voorzien!

4BLUE en Meyer Burger hebben de handen ineen geslagen en zijn gekomen tot een nieuwe samenwerking! In deze blog wordt meer verteld over de Meyer Burger zonnepanelen en de samenwerking.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende