Nieuws

Golden Concord Holdings Limited (GCL) is ’s werelds toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsch materiaal. Sinds de oprichting heeft GCL zich ertoe verbonden “groene stroom tot leven te brengen” door het leveren van uitstekende energie en diensten. 

Om 2018 op een energieke manier in te luiden begonnen we het jaar in een fikse sneeuwstorm in Oostenrijk. Nu, bijna een jaar later, bleek ‘stormachtig’ wel een toepasselijk begrip voor het afgelopen jaar. Graag nemen we jullie even mee in een terugblik van wat wij misschien wel het mooiste jaar van 4BLUE vinden! 

Kerstsluiting 4BLUE
14-12-2018
Tijdens de kerstperiode (van maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari) zal het kantoor van 4BLUE gesloten zijn en zullen er geen leveringen plaatsvinden.

Ten eerste willen we jullie enorm bedanken voor de prachtige goede doelen die jullie hebben aangedragen. Mooi om te zien dat zoveel mensen zich inzetten voor anderen!

Hallo! Ik ben Ceder Couwenbergh, ik woon in Nijmegen en ik ben 21 jaar oud. Ik ben pasgeleden afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met mijn studie International Business & Languages. 

NSP wordt URE
12-11-2018

De United Renewable Energy Corporation is een fusie van drie bestaande Taiwanese module producenten; NSP, Solartech en GINTECH. Deze bedrijven gaan officieel verder onder één vlag, en worden samen de grootste cell –en module producent van Taiwan. Daarom zal 4BLUE de Tier-1 kwaliteitszonnepanelen vanaf 2019 niet meer verkopen onder de naam NSP, maar als URE zonnepanelen.

Ieder jaar gaat 4BLUE op de mountainbike een stoere uitdaging aan. Afgelopen jaar reden we voor Road4Energy 100km door de Groesbeekse bossen en dit jaar willen we graag weer op de pedalen voor het goede doel.  Daarom zullen we meedoen aan de Pedaleurscross. 

Growatt Training
12-10-2018

Growatt Top Brand PV Netherlands 2018 | Growatt behoort tot de top van de PV-merken in Nederland in de categorie omvormers. Dit is het resultaat van een onderzoek uitgevoerd door 'EuPD Research' onder installateurs op merk, bekendheid, keuzes van klanten en distributie.

 

 

Wat een mooie samenwerking tussen Pallieter, Sunrock & Solarcentury: Samen realiseerden we vijf zonnedaken voor de Pallieter Group! 

Enphase IQ7 serie
17-09-2018

Met de IQ7 serie introduceert Enphase Energy alweer de 7e generatie micro omvormers voor Nederland en België. De IQ7 serie micro omvormer bevat boordevol hoogwaardige technologie en is voorbereid voor Smart Grid technologie.