De full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Nieuws

In het kader van duurzaamheid vinden wij het belangrijk om de materialen waarmee we onze zonnepanelen verpakken zoveel mogelijk te hergebruiken. Hiervoor willen we jullie vragen om retouropdrachten voor deze verpakkingsmaterialen via onze webshop aan te vragen.

Laten we ten eerste voorop stellen dat wij de adviezen van het RIVM en de overheid erg serieus nemen. We willen dan ook ons respect uitspreken voor iedereen die momenteel een vitale rol speelt in onze maatschappij, en alle mensen die zoveel mogelijk doen om de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te voorkomen (of uitstellen). In de onderstaande blog willen we jullie een inkijkje geven in hoe we dit bij 4BLUE aanpakken.

In verband met de huidige situatie omtrent COVID-19, hebben wij de onderstaande maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen:

Zojuist heeft Solar Solutions officieel bekend gemaakt dat de beurs op 17, 18 en 19 maart niet door zal gaan in verband met het Coronavirus. De gezondheid van de bezoekers en het personeel van de exposanten heeft de hoogte prioriteit. Meer informatie hierover is te lezen op: https://www.solarsolutions.nl/nieuws/vakbeurzen-solar-solutions-international-en-duurzaam-verwarmd-uitgesteld-tot-september-69AA.html

Deze week interviewden we onze General Manager Robert-Paul. Met ongepaste trots vertelde hij over uitdagingen waar hij mee te maken krijgt, zijn liefde voor flauwe grappen en zijn sportieve ambities. 

Nieuwe samenwerking tussen Viridian Solar & Velux! Kom de proefopstelling bekijken op Solar Solutions (stand B15).

Deze week kondigde Viridian Solar de nieuwe samenwerking aan met VELUX (marktleider dakramen en daglichtoplossingen). Hierdoor zijn er nu verschillende mogelijkheden om op een esthetische manier zowel zonnepanelen als dakramen in het dak te integreren.

Je kunt 4BLUE op 17, 18 en 19 maart vinden op de Solar Solutions beurs (stand B15) in Expo Haarlemmermeer. Hier staat dit enthousiaste team voor je klaar om alles te vertellen over het assortiment en de werkwijze die ze hanteren. De producten die je kan komen bekijken bij deze stand zijn de nieuwste URE panelen, Growatt MAX omvormers, Enphase IQ7 micro-omvormers, Esdec montagemateriaal (voor steeldeck en golfplaat) en op het proefdak kun je een indak-opstelling van Viridian Solar bekijken. 

Op 27 februari geeft 4BLUE samen met Growatt een masterclass. Tijdens deze masterclass behandelen we verschillende installatie -en monitoringsvraagstukken en bespreken we o.a. de ontwikkelingen in de markt. Deze training vindt plaats op adres: Bijsterhuizen 3005a, 6604LP Wijchen. Voor vragen kun je contact opnemen met 024 204 2090.

De afgelopen periode is er veel gezegd over het gebruik van connectoren in PV installaties. Daarbij zijn veel verschillende meningen en interpretaties van de geldende normen gedeeld. Bij deze willen we vanuit 4BLUE in onderstaande bijdrage delen hoe op basis van NEN1010 en vereisten van verzekeraars de toepassing van connectoren correct kan worden uitgevoerd. De enige correcte toepassing is het gebruik van connectoren van hetzelfde fabricaat en type op elkaar aangesloten.

Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart staat de Expo Haarlemmermeer in het teken van alles omtrent zonne-energie. Loop over de Innovation Boulevard, de onafhankelijke tentoonstelling van baanbrekende innovaties, en betreedt Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. 

1 2 3 4 5 6 7 Volgende