Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Nieuws

Onvoorziene prijswijzigingen, snel veranderende beschikbaarheid. Nieuws over sterke economische groei, beperkte productiecapaciteit, een tekort aan zeecontainers, vastzittende containerschepen; de wereld vandaag is anders dan we enkele maanden geleden voorzien hadden. Dat is zeker!
Leverdata mei 2021
10-05-2021
Klik hier voor een overzicht voor onze leverdata in mei 2021.

Lars Wolters is nu anderhalf jaar verantwoordelijk voor de inkoop bij 4BLUE. In september 2019 is hij begonnen als Operational Buyer, en inmiddels mag hij zich Strategic Buyer noemen. Dagelijks is hij bezig met het zo efficiënt mogelijk inkopen van ons assortiment. Hij werkt hierbij nauw samen met onze leveranciers. Hij deelt zijn inzichten in de recente prijswijzingen en zijn verwachting voor de toekomst middels dit blog.

De feestdagen staan weer voor de deur! In dit bericht vind je een handig overzicht met onze openingstijden en uiterste bestel- en leverdata.

Wij zoeken een Junior Product Manager!

Wij hebben een nieuwe leverancier: Suntech! Vanaf heden is het Suntech 370Wp paneel te bestellen in onze webshop.


Sinds augustus 2020 is Daan van Hulst werkzaam bij 4BLUE. Daan zal zich bezig gaan houden met o.a. de website, evenementen, e-mailmarketing, PR en content marketing. Hij stelt zich graag aan jullie voor: 

Sommige van jullie zijn al op de hoogte, maar Growatt regelt nu zelf vanuit hun kantoor in Nederland de service en RMA procedure. Dit houdt in dat er een aantal zaken zijn veranderd; zo kun je nu zelf een RMA aanvraag indienen via OSS wanneer je een defecte omvormer hebt en kun je, als installateur zijnde, direct telefonisch contact opnemen met Growatt Nederland via 085 – 0409967. Informatie over het indienen van een RMA aanvraag via OSS kun je vinden op onze site onder het kopje “Downloads”.

5 jaar 4BLUE!
02-07-2020

In de maand juli vieren we feest! 4BLUE bestaat namelijk 5 jaar, en we zijn er enorm trots op dat we van een enthousiaste startup zijn uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat ertoe doet! Bedankt klanten, leveranciers en partners; want dit kunnen we alleen sámen met jullie!

Deze week interviewden we Key Accountmanager Tim de Kaper. Hij vertelde over zijn verantwoordelijkheden, de uitdagingen waar hij mee te maken krijgt en de toekomst van 4BLUE. 

"Ik zie dat we inmiddels als Solar Branche richting volwassenheid gaan. Daarbij geloof ik in zonne-energie als één van de belangrijkste pijlers om de doelen die zijn gesteld op gebied van de energietransitie."

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende