Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Nieuws

Wij hebben een nieuwe leverancier: Suntech! Vanaf heden is het Suntech 470Wp paneel te bestellen in onze webshop.


Sinds augustus 2020 is Daan van Hulst werkzaam bij 4BLUE. Daan zal zich bezig gaan houden met o.a. de website, evenementen, e-mailmarketing, PR en content marketing. Hij stelt zich graag aan jullie voor: 

Sommige van jullie zijn al op de hoogte, maar Growatt regelt nu zelf vanuit hun kantoor in Nederland de service en RMA procedure. Dit houdt in dat er een aantal zaken zijn veranderd; zo kun je nu zelf een RMA aanvraag indienen via OSS wanneer je een defecte omvormer hebt en kun je, als installateur zijnde, direct telefonisch contact opnemen met Growatt Nederland via 085 – 0409967. Informatie over het indienen van een RMA aanvraag via OSS kun je vinden op onze site onder het kopje “Downloads”.

5 jaar 4BLUE!
02-07-2020

In de maand juli vieren we feest! 4BLUE bestaat namelijk 5 jaar, en we zijn er enorm trots op dat we van een enthousiaste startup zijn uitgegroeid tot een succesvol bedrijf dat ertoe doet! Bedankt klanten, leveranciers en partners; want dit kunnen we alleen sámen met jullie!

Deze week interviewden we Key Accountmanager Tim de Kaper. Hij vertelde over zijn verantwoordelijkheden, de uitdagingen waar hij mee te maken krijgt en de toekomst van 4BLUE. 

"Ik zie dat we inmiddels als Solar Branche richting volwassenheid gaan. Daarbij geloof ik in zonne-energie als één van de belangrijkste pijlers om de doelen die zijn gesteld op gebied van de energietransitie."

Sinds deze week hebben wij een nieuwe accountmanager in ons team! Geert-Jan stelt zichzelf graag aan jullie voor en vertelt wat hij gaat doen bij 4BLUE.

Esdec training
17-04-2020

I.v.m. het coronavirus heeft Esdec helaas alle installatietrainingen van april en mei moeten annuleren. Daarom zijn zij de afgelopen dagen druk aan de slag gegaan met het opnemen van instructievideo’s over de installatie van de montagesystemenClickfit Evo & Flatfix Fusion.

In het kader van duurzaamheid vinden wij het belangrijk om de materialen waarmee we onze zonnepanelen verpakken zoveel mogelijk te hergebruiken. Hiervoor willen we jullie vragen om retouropdrachten voor deze verpakkingsmaterialen via onze webshop aan te vragen.

Laten we ten eerste voorop stellen dat wij de adviezen van het RIVM en de overheid erg serieus nemen. We willen dan ook ons respect uitspreken voor iedereen die momenteel een vitale rol speelt in onze maatschappij, en alle mensen die zoveel mogelijk doen om de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te voorkomen (of uitstellen). In de onderstaande blog willen we jullie een inkijkje geven in hoe we dit bij 4BLUE aanpakken.

In verband met de huidige situatie omtrent COVID-19, hebben wij de onderstaande maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen:

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende