Nieuws

Hallo! Ik ben Ceder Couwenbergh, ik woon in Nijmegen en ik ben 21 jaar oud. Ik ben pasgeleden afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met mijn studie International Business & Languages. 

NSP wordt URE
12-11-2018

Neo Solar Power wordt United Renewable Energy Corp.

De United Renewable Energy Corporation is een fusie van drie bestaande Taiwanese module producenten; NSP, Solartech en GINTECH. Deze bedrijven gaan officieel verder onder één vlag, en worden samen de grootste cell –en module producent van Taiwan. Daarom zal 4BLUE de Tier-1 kwaliteitszonnepanelen vanaf 2019 niet meer verkopen onder de naam NSP, maar als URE zonnepanelen.

Ieder jaar gaat 4BLUE op de mountainbike een stoere uitdaging aan. Afgelopen jaar reden we voor Road4Energy 100km door de Groesbeekse bossen en dit jaar willen we graag weer op de pedalen voor het goede doel.  Daarom zullen we meedoen aan de Pedaleurscross. 

Growatt Training
12-10-2018

Growatt Top Brand PV Netherlands 2018 | Growatt behoort tot de top van de PV-merken in Nederland in de categorie omvormers. Dit is het resultaat van een onderzoek uitgevoerd door 'EuPD Research' onder installateurs op merk, bekendheid, keuzes van klanten en distributie.

 

 

Enphase IQ7 serie
17-09-2018

Met de IQ7 serie introduceert Enphase Energy alweer de 7e generatie micro omvormers voor Nederland en België. De IQ7 serie micro omvormer bevat boordevol hoogwaardige technologie en is voorbereid voor Smart Grid technologie.

Wat een mooie samenwerking tussen Pallieter, Sunrock & Solarcentury: Samen realiseerden we vijf zonnedaken voor de Pallieter Group! 

Volgens Reuters schrapt de Europese Unie de importheffingen op zonnepanelen en cellen uit China vanaf september 2018. Daarmee wordt een verzoek van EU-zonnepaneelproducenten verworpen die beargumenteren dat dit zal leiden tot een stortvloed aan gedumpte producten.

Op 27 september bieden wij jullie een gratis Enphase Training aan in de regio Utrecht. Tijdens deze training informeren we je over alles wat je moeten weten over de nieuwe generatie micro omvormers. Schrijf je snel in want vol = vol!

Growatt behoort tot de top van de PV-merken in Nederland in de categorie omvormers. Dit is het resultaat van een onderzoek uitgevoerd door 'EuPD Research' onder installateurs op merk, bekendheid, keuzes van klanten en distributie.

Vorige week hebben wij onze klanten uitgenodigd bij het Honigcomplex in Nijmegen. Deze karakteristieke locatie is een creatieve hotspot en de perfecte locatie voor een leerzame en inspirerende middag!