Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Nieuws

Er zijn veel vragen binnengekomen over de oude en nieuwe componenten van Flatfix Fusion. Esdec heeft hierover meer informatie gegeven, dus deze delen wij graag!

China kampt al enige tijd met een energietekort. Naast dit onderwerp, vertelt onze Strategic Buyer Lars Wolters ook wat wij als 4BLUE er aan doen om ervoor te zorgen dat de installateurs hun werk kunnen blijven doen.

Sinds Oktober 2021 heeft 4BLUE een nieuwe collega. Bij deze heten we Ramon Boom van harte welkom. Ramon gaat zich bezig houden met de communicatie van 4BLUE. Hij stelt zich graag aan jullie voor:

Onze customer service collega Renée geeft je een update over het gebruik van kleurnummers bij mono full black panelen door zowel Suntech als URE. Een mooie ontwikkeling als het gaat om kwaliteitsborging van/bij onze full black panelen. Lees er hier meer over.
Onvoorziene prijswijzigingen, snel veranderende beschikbaarheid. Nieuws over sterke economische groei, beperkte productiecapaciteit, een tekort aan zeecontainers, vastzittende containerschepen; de wereld vandaag is anders dan we enkele maanden geleden voorzien hadden. Dat is zeker!
Leverdata mei 2021
10-05-2021
Klik hier voor een overzicht voor onze leverdata in mei 2021.

Lars Wolters is nu anderhalf jaar verantwoordelijk voor de inkoop bij 4BLUE. In september 2019 is hij begonnen als Operational Buyer, en inmiddels mag hij zich Strategic Buyer noemen. Dagelijks is hij bezig met het zo efficiënt mogelijk inkopen van ons assortiment. Hij werkt hierbij nauw samen met onze leveranciers. Hij deelt zijn inzichten in de recente prijswijzingen en zijn verwachting voor de toekomst middels dit blog.

De feestdagen staan weer voor de deur! In dit bericht vind je een handig overzicht met onze openingstijden en uiterste bestel- en leverdata.

Wij hebben een nieuwe leverancier: Suntech! Vanaf heden is het Suntech 370Wp paneel te bestellen in onze webshop.


Sinds augustus 2020 is Daan van Hulst werkzaam bij 4BLUE. Daan zal zich bezig gaan houden met o.a. de website, evenementen, e-mailmarketing, PR en content marketing. Hij stelt zich graag aan jullie voor: 

1 2 3 4 5 6 7 8 Volgende