Nieuws

Enphase IQ7 serie
17-09-2018

Met de IQ7 serie introduceert Enphase Energy alweer de 7e generatie micro omvormers voor Nederland en België. De IQ7 serie micro omvormer bevat boordevol hoogwaardige technologie en is voorbereid voor Smart Grid technologie.

Wat een mooie samenwerking tussen Pallieter, Sunrock & Solarcentury: Samen realiseerden we vijf zonnedaken voor de Pallieter Group! 

Volgens Reuters schrapt de Europese Unie de importheffingen op zonnepanelen en cellen uit China vanaf september 2018. Daarmee wordt een verzoek van EU-zonnepaneelproducenten verworpen die beargumenteren dat dit zal leiden tot een stortvloed aan gedumpte producten.

Op 27 september bieden wij jullie een gratis Enphase Training aan in de regio Utrecht. Tijdens deze training informeren we je over alles wat je moeten weten over de nieuwe generatie micro omvormers. Schrijf je snel in want vol = vol!

Growatt behoort tot de top van de PV-merken in Nederland in de categorie omvormers. Dit is het resultaat van een onderzoek uitgevoerd door 'EuPD Research' onder installateurs op merk, bekendheid, keuzes van klanten en distributie.

Vorige week hebben wij onze klanten uitgenodigd bij het Honigcomplex in Nijmegen. Deze karakteristieke locatie is een creatieve hotspot en de perfecte locatie voor een leerzame en inspirerende middag!

Met de SolarPRO app zorg je ervoor dat elk systeem volgens dezelfde werkwijze met de hoogst haalbare kwaliteit wordt gemonteerd en opgeleverd. De systeem gegevens en klantwaarderingen heb je dan altijd bij de hand. Op deze manier kan je de klant direct van de beste service voorzien! SolarPRO is ideaal voor zowel eigen installatieploegen als ingeleende ploegen.  

Drie eenvoudige stappen om je ShineLink aan de praat te krijgen

De nieuwe generatie Growatt monitoring maakt het mogelijk om een draadloze verbinding tot stand te brengen zonder een WIFI signaal nodig te hebben. Het hoofdstation van deze ShineLink wordt gekoppeld aan de router en kan hierdoor via een radio frequentiesignaal verbonden worden met de module aan de omvormer. De ShineLink is makkelijk te installeren en te gebruiken, en de software werkt zowel via webbrowsers als via IPhone of Android smartphones.

“Oh, jullie gaan een stukje fietsen voor Road4Energy? Wat leuk!” Er viel een korte stilte aan de lunchtafel van 4BLUE en even zag ik mezelf voor me op een zonnige dag, gezellig fietsend, over de weg... gingen we maar een lekker rondje fietsen met onze klanten!

4BLUE zorgt voor beschikbaarheid van hoog rendement monokristallijn Silicium zonnepanelen van Neo Solar Power de komende maanden