De full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Nieuws

Deze week interviewden we onze General Manager Robert-Paul. Met ongepaste trots vertelde hij over uitdagingen waar hij mee te maken krijgt, zijn liefde voor flauwe grappen en zijn sportieve ambities. 

Nieuwe samenwerking tussen Viridian Solar & Velux! Kom de proefopstelling bekijken op Solar Solutions (stand B15).

Deze week kondigde Viridian Solar de nieuwe samenwerking aan met VELUX (marktleider dakramen en daglichtoplossingen). Hierdoor zijn er nu verschillende mogelijkheden om op een esthetische manier zowel zonnepanelen als dakramen in het dak te integreren.

Je kunt 4BLUE op 17, 18 en 19 maart vinden op de Solar Solutions beurs (stand B15) in Expo Haarlemmermeer. Hier staat dit enthousiaste team voor je klaar om alles te vertellen over het assortiment en de werkwijze die ze hanteren. De producten die je kan komen bekijken bij deze stand zijn de nieuwste URE panelen, Growatt MAX omvormers, Enphase IQ7 micro-omvormers, Esdec montagemateriaal (voor steeldeck en golfplaat) en op het proefdak kun je een indak-opstelling van Viridian Solar bekijken. 

Op 27 februari geeft 4BLUE samen met Growatt een masterclass. Tijdens deze masterclass behandelen we verschillende installatie -en monitoringsvraagstukken en bespreken we o.a. de ontwikkelingen in de markt. Deze training vindt plaats op adres: Bijsterhuizen 3005a, 6604LP Wijchen. Voor vragen kun je contact opnemen met 024 204 2090.

De afgelopen periode is er veel gezegd over het gebruik van connectoren in PV installaties. Daarbij zijn veel verschillende meningen en interpretaties van de geldende normen gedeeld. Bij deze willen we vanuit 4BLUE in onderstaande bijdrage delen hoe op basis van NEN1010 en vereisten van verzekeraars de toepassing van connectoren correct kan worden uitgevoerd. De enige correcte toepassing is het gebruik van connectoren van hetzelfde fabricaat en type op elkaar aangesloten.

Van dinsdag 17 tot en met donderdag 19 maart staat de Expo Haarlemmermeer in het teken van alles omtrent zonne-energie. Loop over de Innovation Boulevard, de onafhankelijke tentoonstelling van baanbrekende innovaties, en betreedt Solar Solutions International, de grootste vakbeurs voor zonne-energie in Noordwest-Europa. 

Enphase Energy heeft een aantal interessante trainingen op de agenda staan. In de regio Benelux zullen er de komende maanden 7 trainingen voor installateurs plaatsvinden. 

Sponsoring 2019
12-12-2019

Bij 4BLUE staat energie centraal; zowel in dat wat we doen, als in hoe we onszelf graag willen zien. Daarom vinden het we het belangrijk om onze energie op een positieve manier in te zetten om anderen te helpen. 

Vanaf 2020 zal zonnestroomsystemen groothandel 4BLUE B.V. een geheel nieuwe dienst lanceren, namelijk: 4BLUEPRINT project engineering. De service van 4BLUEPRINT bestaat uit de engineering van verschillende fases in de ontwikkeling van een zonnestroomproject.

 

Benieuwd naar wat we hier allemaal doen bij 4BLUE? We gaan je een inkijkje geven achter de schermen en stellen onze collega's aan jullie voor! Deze week vroegen we aan Ceder wat ze bijzonder vindt aan werken bij 4BLUE en waarom ze graag een stapje extra zet. Lees het in het onderstaande interview!

1 2 3 4 5 6 Volgende