Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Nieuws

2021 was een jaar van uitdagingen, kansen en veel groei! Wij kijken dan ook uit naar een zonnig 2022. Voordat we naar het nieuwe jaar kijken, willen we nog even terugblikken op de 4BLUE-hoogtepunten van afgelopen jaar. In dit artikel lees je de hoogtepunten van onze Managing Directors: Robert-Paul Evers en Dennis Gieselaar.

De Esdec Flatfix Fusion configurator is nog niet voorbereid op het formaat van onze nieuwe URE & Suntech zonnepanelen met een breedte van 1134mm. 4BLUE heeft hiervoor een oplossing bedacht! In dit artikel wordt uitgelegd hoe jij toch tot 31 januari configuraties kunt maken met onze nieuwe zonnepanelen.
Bekijk hier de aangepaste openingstijden van het 4BLUE kantoor en de uiterste besteldatums tijdens de feestdagen!

De waferformaten van zonnepanelen hebben in de afgelopen jaren veel veranderingen meegemaakt! In dit interview vertelt Business Development & Market Intelligence Manager van Esdec, Marc Dalderup over deze veranderingen en wat de gevolgen voor de installateur zijn.

Onze klant Holland Gaat Duurzaam heeft onlangs gloednieuwe zonnepanelen op het 4BLUE kantoor geïnstalleerd! Daarnaast hebben ze onze buren Tuinwereld ook voorzien!

4BLUE en Meyer Burger hebben de handen ineen geslagen en zijn gekomen tot een nieuwe samenwerking! In deze blog wordt meer verteld over de Meyer Burger zonnepanelen en de samenwerking.

Wij blijven groeien en onze logistieke dienstverlener ook! In deze blog wordt verteld over de uitbreiding van DFDS en de positieve impact op 4BLUE.

Er zijn veel vragen binnengekomen over de oude en nieuwe componenten van Flatfix Fusion. Esdec heeft hierover meer informatie gegeven, dus deze delen wij graag!

China kampt al enige tijd met een energietekort. Naast dit onderwerp, vertelt onze Strategic Buyer Lars Wolters ook wat wij als 4BLUE er aan doen om ervoor te zorgen dat de installateurs hun werk kunnen blijven doen.

Sinds Oktober 2021 heeft 4BLUE een nieuwe collega. Bij deze heten we Ramon Boom van harte welkom. Ramon gaat zich bezig houden met de communicatie van 4BLUE. Hij stelt zich graag aan jullie voor:

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende