Nieuws

“Oh, jullie gaan een stukje fietsen voor Road4Energy? Wat leuk!” Er viel een korte stilte aan de lunchtafel van 4BLUE en even zag ik mezelf voor me op een zonnige dag, gezellig fietsend, over de weg... gingen we maar een lekker rondje fietsen met onze klanten!

4BLUE zorgt voor beschikbaarheid van hoog rendement monokristallijn Silicium zonnepanelen van Neo Solar Power de komende maanden

4BLUE presenteert met trots de producten van Enphase in het assortiment. Lees in deze blog waarom wij hebben gekozen voor Enphase en hoe Enpahse kan bijdragen aan het succesvol verkopen van zonnestroomsystemen. 

Met trots presenteren we onze Neo Solar Power (NSP) zonnepanelen. NSP heeft een jarenlange ervaring in het produceren van zonnecellen en is uitgegroeid tot een van de grootste zonnecellenproducenten ter wereld. Door specialisatie in R&D en massaproductie van hoge efficiënte zonnecellen kan NSP altijd het hoogste vermogen in de markt leveren. 

Zou het niet fijn zijn als je, zonder dat je bij de klant op locatie bent geweest, al een mogelijke oplossing aan kunt dragen of dat je voordat je naar de klant gaat al weet wat er aan de hand is? Dat kan, met het SUNKIT opleverdocument. 

We blijven nog even bij de omvormers. Alleen gaat het dit keer niet over monitoring, maar over isolatiefouten. Een foutmelding die, helaas, toch regelmatig voorkomt en waar we dan ook regelmatig vragen over krijgen. We kunnen dit fenomeen waarschijnlijk niet helemaal de wereld uit helpen, maar we kunnen er wel voor zorgen dat bekend wordt wat isolatiefouten kan veroorzaken, hoe u ze op kunt lossen en nog beter… hoe u ze kunt vorkomen!

Laatst ving ik een gesprek op van één van mijn collega’s met een klant die problemen had met installeren van de monitoring van Growatt. Op dat moment vroeg ik mezelf af waarom dit voor problemen zou kunnen zorgen en hoe we dit zouden kunnen verhelpen. Ik ben wat gaan spitten in de documentatie die we zelf hebben verzameld en ben ook gaan kijken wat andere ‘collega’s’ over dit onderwerp hebben geschreven. Ik kwam tot de conclusie dat er eigenlijk maar heel weinig handige tips over de monitoring van Growatt op het internet  te vinden zijn en wij zijn van mening dat daar verandering in moet komen.