De full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Nieuws

Deze week interviewden we Key Accountmanager Tim de Kaper. Hij vertelde over zijn verantwoordelijkheden, de uitdagingen waar hij mee te maken krijgt en de toekomst van 4BLUE. 

"Ik zie dat we inmiddels als Solar Branche richting volwassenheid gaan. Daarbij geloof ik in zonne-energie als één van de belangrijkste pijlers om de doelen die zijn gesteld op gebied van de energietransitie."

Sinds deze week hebben wij een nieuwe accountmanager in ons team! Geert-Jan stelt zichzelf graag aan jullie voor en vertelt wat hij gaat doen bij 4BLUE.

Esdec training
17-04-2020

I.v.m. het coronavirus heeft Esdec helaas alle installatietrainingen van april en mei moeten annuleren. Daarom zijn zij de afgelopen dagen druk aan de slag gegaan met het opnemen van instructievideo’s over de installatie van de montagesystemenClickfit Evo & Flatfix Fusion.

In het kader van duurzaamheid vinden wij het belangrijk om de materialen waarmee we onze zonnepanelen verpakken zoveel mogelijk te hergebruiken. Hiervoor willen we jullie vragen om retouropdrachten voor deze verpakkingsmaterialen via onze webshop aan te vragen.

Laten we ten eerste voorop stellen dat wij de adviezen van het RIVM en de overheid erg serieus nemen. We willen dan ook ons respect uitspreken voor iedereen die momenteel een vitale rol speelt in onze maatschappij, en alle mensen die zoveel mogelijk doen om de verspreiding van dit virus zoveel mogelijk te voorkomen (of uitstellen). In de onderstaande blog willen we jullie een inkijkje geven in hoe we dit bij 4BLUE aanpakken.

In verband met de huidige situatie omtrent COVID-19, hebben wij de onderstaande maatregelen genomen om verspreiding van het virus te voorkomen:

Zojuist heeft Solar Solutions officieel bekend gemaakt dat de beurs op 17, 18 en 19 maart niet door zal gaan in verband met het Coronavirus. De gezondheid van de bezoekers en het personeel van de exposanten heeft de hoogte prioriteit. Meer informatie hierover is te lezen op: https://www.solarsolutions.nl/nieuws/vakbeurzen-solar-solutions-international-en-duurzaam-verwarmd-uitgesteld-tot-september-69AA.html

Deze week interviewden we onze General Manager Robert-Paul. Met ongepaste trots vertelde hij over uitdagingen waar hij mee te maken krijgt, zijn liefde voor flauwe grappen en zijn sportieve ambities. 

Nieuwe samenwerking tussen Viridian Solar & Velux! Kom de proefopstelling bekijken op Solar Solutions (stand B15).

Deze week kondigde Viridian Solar de nieuwe samenwerking aan met VELUX (marktleider dakramen en daglichtoplossingen). Hierdoor zijn er nu verschillende mogelijkheden om op een esthetische manier zowel zonnepanelen als dakramen in het dak te integreren.

Je kunt 4BLUE op 17, 18 en 19 maart vinden op de Solar Solutions beurs (stand B15) in Expo Haarlemmermeer. Hier staat dit enthousiaste team voor je klaar om alles te vertellen over het assortiment en de werkwijze die ze hanteren. De producten die je kan komen bekijken bij deze stand zijn de nieuwste URE panelen, Growatt MAX omvormers, Enphase IQ7 micro-omvormers, Esdec montagemateriaal (voor steeldeck en golfplaat) en op het proefdak kun je een indak-opstelling van Viridian Solar bekijken. 

1 2 3 4 5 6 7 Volgende