Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Nieuws

 1. Wat heb ik nodig voor een Growatt XH-opslagsysteem?

  Wat heb ik nodig voor een Growatt XH-opslagsysteem?

  Op zoek naar een batterijsysteem voor een 1-fase Growatt installatie? Dan is het Growatt XH-opslagsysteem perfect! De batterijen van dit systeem zijn modulair en stapelbaar, waardoor je gemakkelijk de opslagcapaciteit kunt uitbreiden. Bekijk hier een overzicht van het systeem, zodat je precies weet wat je hiervoor nodig hebt!

  Lees meer »
 2. Wat heb ik nodig voor een Growatt APX-opslagsysteem?

  Wat heb ik nodig voor een Growatt APX-opslagsysteem?

  De nieuwste en meest geadvanceerde batterijen van Growatt! Het Growatt APX-opslagsysteem bestaat uit een power module, batterijmodule(s) en een voetstuk. Hiermee kan je het systeem helemaal afstemmen op de opslagbehoefte van je klant. Bekijk deze pagina voor een helder overzicht. En bestel super snel je systemen met kant-en-klare bestellijsten!

  Lees meer »
 3. €2.250 cashback Meyer Burger & exclusieve fabrieksbezoeken

  €2.250 cashback Meyer Burger & exclusieve fabrieksbezoeken

  Deze zomer word je extra beloond wanneer je premium Europese zonnepanelen inkoopt. Met onze cashback-actie verdien je al gauw duizenden euro’s. En bij aankoop van 90 zonnepanelen ontvang je ook nog een gratis rondleiding in de hypermoderne fabrieken van Meyer Burger. Het wordt een volledig verzorgde ervaring inclusief een gratis overnachting en diner.  Ontdek hier meer over deze twee fantastische zomer-acties!

  Lees meer »
 4. Afvalbeheerbijdrage - hoe zit dat precies?

  Afvalbeheerbijdrage - hoe zit dat precies?

  Vanaf 1 juli stijgt de afvalbijdrage voor zonnepanelen en omvormers. We gaan van €0,0065 naar €0,04 per Kg. Eerder verwerkten we de bijdrage altijd in de verkoopprijs. Het bedrag staat straks zichtbaar op de factuur. Het is belangrijk dat jij deze ook vermeld. In dit artikel vind je meer info over deze bijdrage en hoe wij ons inzetten in de recyclewereld.

  Lees meer »
 5. Aangepaste levertijden en openingstijden april en mei

  Aangepaste levertijden en openingstijden april en mei

  De feestdagen in april en mei brengen wat veranderingen in onze levertijden en openingstijden. Lees verder en ontdek alles wat je moet weten!

  Lees meer »
 6. 4blue-pionier Renée Henckens neemt afscheid

  4blue-pionier Renée Henckens neemt afscheid

  Wist je dat de 4 in ‘4blue’ staat voor de vier pioniers? En Renée is daar onderdeel van! Sinds het begin heeft Renée ons team versterkt met haar toewijding, werkethiek en warme persoonlijkheid. Haar bijdragen hebben ons helpen groeien en bloeien. Nu is het tijd voor haar nieuwe uitdaging. Maar eerst blikken we terug op haar 4blue-avontuur.

  Lees meer »
 7. Video's - hoe stel je een montagesysteem samen met de Esdec Calculator?

  Video's - hoe stel je een montagesysteem samen met de Esdec Calculator?

  Is de Esdec Calculator nieuw voor jou? Dan ben je op deze pagina op de juist plek! Met deze reeks video's leggen we je per daktype uit hoe je een montagesysteem samenstelt.  Het is een stuk makkelijker dan je denkt. Je vult de gegevens in en de Esdec Calculator doet de rest. We laten het je graag zien.

  Lees meer »
 8. Alles wat je wil weten over het btw-nultarief voor zonnepanelen

  Alles wat je wil weten over het btw-nultarief voor zonnepanelen

  Mogelijk ben je er al van op de hoogte: naar alle waarschijnlijkheid schaft het kabinet de btw op zonnepanelen per 1 januari 2023 af. Hierbij gaat het om zonnepanelen die worden geïnstalleerd op woningen of bijgebouwen van een woning. Het btw-tarief gaat met ingang van het nieuwe jaar omlaag van 21 naar 0 procent. Dat heeft voor jou als installateur een hoop gevolgen. We vertellen je daarom wat de btw-wijziging inhoudt en waar je op dient te letten.  

  Lees meer »
 9. Video - Hoe werkt onze configurator?

  Video - Hoe werkt onze configurator?

  Onze unieke configurator berekent welke omvormers het beste bij jouw situatie passen. Vervolgens kun je alle benodigdheden toevoegen zoals de DC-kabels en connectoren. Via de Esdec calculator kun je dan je montagemateriaal toevoegen. Bekijk in deze handige video hoe je jouw zonnestroomsysteem eenvoudig samenstelt!

  Lees meer »
 10. Al onze zonnepanelen tot het einde van het jaar

  Al onze zonnepanelen tot het einde van het jaar

  Het einde van het jaar is in zicht. Een perfect moment om even een blik te werpen op ons zonnepanelenassortiment tot het einde van 2022. In dit artikel vind je alle types die we voeren én de beschikbaarheid.

  Lees meer »
Pagina