Over 4BLUE

 

4BLUE kantoorHet team van 4BLUE bestaat uit een unieke combinatie van door de wol geverfde specialisten uit de zonnestroomsector met gedegen kennis van  het inkopen, leveren, realiseren en onderhouden van zonnestroomsystemen. Door geheel Europa en daarbuiten. Ruim 40 jaar ervaring wordt beschikbaar gesteld aan vakbekwame installateurs en zonne-energiebedrijven. Of het nu gaat om kleine systemen, of de verzorging van het gehele inkoopproces voor grote zonnestroomvelden en -daken. Inclusief verregaande kwaliteitscontrole en logistieke afstemming. Team 4BLUE onderhoudt nauwe banden met haar leveranciers over de gehele wereld en heeft intensief contact met ze. Niet alleen inzake leveringen, maar ook voor de afhandeling van garanties. Met 4BLUE's gegarandeerd beschikbaar assortiment en met behulp van de eenvoudige webshop kun je binnen één minuut een compleet systeem samenstellen én bestellen. 

Bij 4BLUE kun je altijd terecht voor commerciële en technische ondersteuning. Gezamenlijk zorgen we voor een continue kwaliteitsborging en marktbenadering met als eindresultaat de hoogst mogelijke klanttevredenheid. 

4BLUE is onderdeel van Pallieter Group, divisie RENEFF. Voor meer informatie over Pallieter en haar divisies, kijk op http://www.pallieter.com