Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Over ons

Geschiedenis

4blue is een full-service groothandel in zonnesystemen. Opgericht in 2015 door vier professionals met ruime ervaring in de branche. Zij delen een passie voor zonne-energie en geloven hierin als duurzame, groene stap op de weg naar een betere toekomst. De combinatie van kennis, ervaring en enthousiasme maakt 4blue van begin af aan tot een succesvolle organisatie. Het behoort tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Na verschillende verhuizingen omdat kantoren en magazijnen te klein blijken, is 4blue nu neergestreken in Wijchen. De nieuwe locatie is helemaal berekend op een stralende toekomst.

Missie

Het is de missie van 4blue om vakbekwame installateurs te voorzien van eenvoudig te bestellen, kwalitatief hoogwaardige zonnestroomsystemen. We werken voortdurend aan innovatie en verbetering. Dat merk je bijvoorbeeld aan de 4blue configurator. Die maakt het mogelijk om een project gemakkelijk en foutloos op te zetten en te beheren, zonder rommelige stapels papier. Maar we hebben als team ook regelmatig trainingen en we dagen elkaar continu uit om inhoudelijk veel kennis met elkaar te delen. Dat maakt ons nog sterker in het geven van advies. Want het gaat ons erom dat jij tevreden bent. Daarom leggen we ook zoveel gedrevenheid, enthousiasme en betrokkenheid aan de dag.

Visie

Het is onze droom ieder dak in Nederland te voorzien van het beste zonnestroomsysteem. Wij proberen jouw uitdagingen zo goed mogelijk te begrijpen, denken mee en gebruiken onze know-how om een oplossing te vinden waar jij echt iets aan hebt. We doen dus graag een goed voorstel en zijn eerlijk in ons advies. We zeggen gewoon hoe het is en zijn duidelijk over wat je van ons kunt verwachten. Dat vinden we belangrijk, want we streven gedegen lange termijn relaties na. We krijgen graag feedback van jou, zodat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. 

Onze belofte: we werken samen met jou om tot de best mogelijke oplossing te komen. Dat is onze drijfveer.

 

Teamfoto 4blue over onsTeamfoto 4blue over ons

Contactgegevens

4blue B.V.

Bijsterhuizen 5036
6604 LZ Wijchen

[email protected]
024 204 2090

 

4blue is onderdeel van Pallieter Group. Meer informatie daarover vind je op www.pallieter.com.