Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Over ons

Over 4blue

 • Over 4blueOver 4blue

Dit is wie we zijn

Ontmoet 4blue, de snelst groeiende solargroothandel van Nederland! Sinds 2015 zijn we uitgegroeid tot dé #1 in service in de zonne-energiewereld.

Met een flinke dosis passie, expertise en plezier werken we aan een groenere toekomst. Samen met honderden installatieprofessionals door heel Nederland zorgen we voor de beste oplossingen.

Wat je ook nodig hebt, wij staan altijd klaar om je te helpen.

wie we zijn

Samen, vol energie!

Bij 4blue gaan we elke dag vol energie aan de slag. Voor én met jou, de solarprofessional. We bouwen aan duurzame relaties waarin persoonlijk contact centraal staat. We zijn niet bang om kritisch te zijn en staan altijd voor je klaar, door dik en dun.

Alles onder één dak om de klus te klaren

Ons productassortiment wordt zorgvuldig geselecteerd. We voegen alleen merken toe waarin we écht geloven. We werken nauw samen met onze leveranciers om jou te verzekeren van topproducten. Van zonnepanelen tot aan de automaten in de groepenkast. Of je nu 10, 1000 of 10.000 zonnepanelen nodig hebt, bij 4blue grijp je nooit mis.

Belofte

Wekelijks helpen we meer dan 100+ klanten

5x de snelst groeiende groothandel in solar

Altijd voorop met onze energieke trainingen

Onze klanten zijn onze partners.

Want wat we doen, doen we samen. Bij 4blue staat een team van experts elke dag voor je klaar. We bieden zowel technische als commerciële ondersteuning met één doel: onze klanten laten schitteren. Of het nu gaat om technische vraagstukken, advies over productselectie, of ondersteuning bij commerciële strategieën, wij zijn er om je vooruit te helpen.

Samenwerking
Innovatie

Zo houden we elkaar niet alleen slim, maar inspireren we elkaar

Hoe doen we dit? We organiseren workshops en trainingen om kennisdeling te stimuleren en nieuwe perspectieven te ontdekken. Of het nu gaat om technische ondersteuning, commerciële strategieën of de introductie van nieuwe producten, we inspireren elkaar om altijd een stap verder te gaan.

Hoe wij ons inzetten voor een betere wereld

Bij 4blue nemen we het voorraadbeheer, de inkoop en bedrijfsprocessen van je over. Onze expertise zorgt ervoor dat jij je kunt focussen op je hoofdactiviteit. We kiezen alleen duurzame en kwalitatieve producten, verlengen hun levensduur en minimaliseren afval. Ons efficiënte voorraadbeheer en inkoopproces zorgt voor tijdige en nauwkeurige levering, waardoor we de CO2-footprint verkleinen en overschotten voorkomen. We optimaliseren onze processen continu om verspilling te verminderen en efficiëntie te verhogen, zodat jij zorgeloos kunt bijdragen aan een duurzamere wereld.

Positive
Testimonial
Koen van der Mark
Account Manager, Return on Energy

4blue is een vooruitstrevend bedrijf dat zich inzet voor duurzaamheid en maatschappelijk verantwoord ondernemen. Ze leveren kwalitatief hoogwaardige zonnestroomsystemen en streven ernaar om ieder dak in Nederland te voorzien van het beste systeem.

Koen van der Mark
Account Manager, Return on Energy

Het leukste aan ons werk is de mensen met wie we samenwerken

Meeting
Culture

Wil jij werken bij de snelstgroeiende groothandel van Nederland? Bij 4blue zijn we voortdurend op zoek naar gepassioneerde en gedreven talenten die we met trots verwelkomen in ons team. Neem een kijkje naar onze open vacatures.

Bedrijfsgegevens

 • KvK-nummer: 63831538
 • Btw-identificatienummer: NL003183578C01
 • 4blue B.V.
 • Bijsterhuizen 5036, 6604LZ Wijchen
 • Emailadres: [email protected]
 • Telefoonnummer: (024) 204 20 90
 • Bezoek adres
 • Bijsterhuizen 5036
 • 6604LZ Wijchen
 • 4blue is onderdeel van Pallieter Group. Meer informatie daarover vind je op www.pallieter.com.

Geschiedenis

4blue is een full-service groothandel in zonnesystemen. Opgericht in 2015 door vier professionals met ruime ervaring in de branche. Zij delen een passie voor zonne-energie en geloven hierin als duurzame, groene stap op de weg naar een betere toekomst. De combinatie van kennis, ervaring en enthousiasme maakt 4blue van begin af aan tot een succesvolle organisatie. Het behoort tot de snelstgroeiende bedrijven van Nederland. Na verschillende verhuizingen omdat kantoren en magazijnen te klein blijken, is 4blue nu neergestreken in Wijchen. De nieuwe locatie is helemaal berekend op een stralende toekomst.

Missie

Het is de missie van 4blue om vakbekwame installateurs te voorzien van eenvoudig te bestellen, kwalitatief hoogwaardige zonnestroomsystemen. We werken voortdurend aan innovatie en verbetering. Dat merk je bijvoorbeeld aan de 4blue configurator. Die maakt het mogelijk om een project gemakkelijk en foutloos op te zetten en te beheren, zonder rommelige stapels papier. Maar we hebben als team ook regelmatig trainingen en we dagen elkaar continu uit om inhoudelijk veel kennis met elkaar te delen. Dat maakt ons nog sterker in het geven van advies. Want het gaat ons erom dat jij tevreden bent. Daarom leggen we ook zoveel gedrevenheid, enthousiasme en betrokkenheid aan de dag.

Visie

Het is onze droom ieder dak in Nederland te voorzien van het beste zonnestroomsysteem. Wij proberen jouw uitdagingen zo goed mogelijk te begrijpen, denken mee en gebruiken onze know-how om een oplossing te vinden waar jij echt iets aan hebt. We doen dus graag een goed voorstel en zijn eerlijk in ons advies. We zeggen gewoon hoe het is en zijn duidelijk over wat je van ons kunt verwachten. Dat vinden we belangrijk, want we streven gedegen lange termijn relaties na. We krijgen graag feedback van jou, zodat we je in de toekomst nog beter van dienst kunnen zijn. 

Onze belofte: we werken samen met jou om tot de best mogelijke oplossing te komen. Dat is onze drijfveer.

 

Teamfoto 4blue over onsTeamfoto 4blue over ons

Contactgegevens

4blue B.V.

Bijsterhuizen 5036
6604 LZ Wijchen

[email protected]
024 204 2090

 

4blue is onderdeel van Pallieter Group. Meer informatie daarover vind je op www.pallieter.com.