Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Brands

Begin 2019 zijn NSP, Solartech en GINTECH gefuseerd tot de United Renewable Energy Corporation. Samen zijn ze de grootste cel- en moduleproducent van Taiwan en behoren tot de top 5 van de wereld.

Producten Meer info

Het Amerikaanse Enphase Energy is marktleider op het gebied van micro-omvormers. De micro-omvormers van Enphase hebben de meest geavanceerde omvormer technologie beschikbaar. 

Producten Meer info

Growatt New Energy Technology Co. Ltd is opgericht in mei 2010 en heeft tot op heden meer dan 11,8 GW aan installaties weggezet. De omvormers van deze producent staan bekend omdat ze kosteneffectief zijn en een hoog rendement opleveren.

Producten Meer info

Sinds 2004 levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 6 GWP aan geïnstalleerde systemen, zijn ze wereldwijd een leidende speler.

Producten Meer info

Viridian Solar is een Britse fabrikant van zonnepanelen voor volledige dakintegratie (indak-systemen). De Clearline Fusion PV-zonnepanelen voor volledige dakintegratie sluiten naadloos aan in de daklijn en tillen dakintegratie naar een hoger niveau.

Producten Meer info

Weidmuller ontwerpt verbindende technologie; Of het nu gaat om het controleren en beheren van energie, signalen of gegevens - nauwkeurige verbindingen, isolatie, veiligheid en testen laten uw proces vanaf het begin soepel verlopen.

Producten Meer info

Lapp Group is wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van (onder andere) A-merk kabels.

Producten Meer info

Stäubli levert innovatieve mechatronica-oplossingen in zijn drie specifieke activiteiten: Connectoren, Robotica en Textielmachines.

Producten Meer info

Suntech Power is een van de meest vooraanstaande fabrikanten van zonnecellen en panelen.

Met ruim 20 jaar ervaring is Suntech leidend op het gebied van technologische innovaties.

Niet voor niets wordt Suntech sinds 2004 in grote hoeveelheden in de Benelux als hét zonnepaneelmerk verkocht

Producten Meer info