Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Brands

Begin 2019 zijn NSP, Solartech en GINTECH gefuseerd tot de United Renewable Energy Corporation. Samen zijn ze de grootste cel- en moduleproducent van Taiwan en behoren tot de top 5 van de wereld.

Producten Meer info

Het Amerikaanse Enphase Energy is marktleider op het gebied van micro-omvormers. De micro-omvormers van Enphase hebben de meest geavanceerde omvormer technologie beschikbaar. 

Producten Meer info

Growatt New Energy Technology Co. Ltd is opgericht in mei 2010 en heeft tot op heden meer dan 11,8 GW aan installaties weggezet. De omvormers van deze producent staan bekend omdat ze kosteneffectief zijn en een hoog rendement opleveren.

Producten Meer info

Sinds 2004 levert Esdec montagesystemen voor zonnepanelen op platte en schuine daken. Met meer dan 15 jaar ervaring en ruim 6 GWP aan geïnstalleerde systemen, zijn ze wereldwijd een leidende speler.

Producten Meer info

Viridian Solar is een Britse fabrikant van zonnepanelen voor volledige dakintegratie (indak-systemen). De Clearline Fusion PV-zonnepanelen voor volledige dakintegratie sluiten naadloos aan in de daklijn en tillen dakintegratie naar een hoger niveau.

Producten Meer info

Lapp Group is wereldwijd een van de meest toonaangevende producenten van (onder andere) A-merk kabels.

Producten Meer info

Stäubli levert innovatieve mechatronica-oplossingen in zijn drie specifieke activiteiten: Connectoren, Robotica en Textielmachines.

Producten Meer info

4BLUE kiest voor Elektramat's EMAT lijn vanwege de goede prijs-kwaliteit verhouding van producten en de lange garantietermijnen. Twee jaar is gebruikelijk, Elektramat geeft zelfs tien jaar. Daarnaast is een groot deel van het assortiment specifiek gericht op zonnepanelen installateurs. Een groot voordeel is dat het een Nederlandse fabrikant is. Dat betekent korte lijnen en snelle levertijden. 

Producten Meer info

Meyer Burger Technology is een wereldwijd actief bedrijf dat opereert in de PV-cel industrie. Het bedrijf ontwikkelt en produceert premium solar modules uit hun fabrieken in Duitsland. Het bedrijf zelf is gevestigd in Thun, Zwitserland. Door de werkwijze gericht op kwaliteit, levert Meyer Burger panelen met hoge opbrengsten. 

Producten Meer info

Risen Energy is een tier 1 zonnepanelenfabrikant met een lange historie. Het bedrijf is opgericht in 1986 en is een van de pioniers in de zonne-industrie. Risen staat bekend om de levering van kwalitatief hoogwaardige producten op het gebied van zonne-energie.

Producten Meer info