Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Indaksysteem

Geen producten gevonden voor deze selectie.

Clearline Fusion G1 serie

De toename van de celgrootte heeft natuurlijk effect op de afmeting van het paneel dus naast de grotere G1 modules (335 en 340 Wp) zijn er ook compatibele G1-dakbedekkingsets beschikbaar.

De G1 serie is de nieuwste toevoeging aan het Clearline fusion-assortiment van dakgeïntegreerde zonnepanelen en is verkrijgbaar in verschillende varianten; portrait & landscape pakketten, portrait & landscape hoeken en Velux integratie pakketten. Naast de aangepaste afmeting is ook de kleur van de flashings veranderd en is deze donkerder van kleur (antracietgrijs) zodat ’t geheel nóg beter aansluit bij de panelen en de esthetiek nóg meer spreekt.

 

Clearline Fusion F16

Met zes eenvoudige pakketten is het mogelijk om iedere combinatie van kolommen en rijen te creëren. Voor iedere layout is een linker-(L) en een rechtergootstukpakket (R) benodigd. Kolommen kunnen worden toegevoegd d.m.v. een tussengootstukpakket (C) en rijen kunnen worden toegevoegd met Y- en J-gootstukpakketten. E.e.a. is weergegeven in het diagram.

De universele gootstukpakketten zijn toepasbaar in alle algemeen voorkomende dakpannen en leien. Voor leiendaken zonder leilatten zijn speciale sarkingbeugels verkrijgbaar. De indakzonnepanelen kunnen zowel portret- als landschapsgericht gemonteerd worden.