Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

URECO 425 Wp Black Glas-glas

URE 420.png
Op voorraad

URECO 425 Wp Black Glas-glas

Haal het maximale uit het dak van je klant. Ontdek de URECO 425 Wp Black Glas-glas! Hét zonnepaneel voor elk residentieel PV-systeem.

Per vierkante meter heeft dit zonnepaneel een vermogen van 217,64 Wp. Hiermee installeer je een toppresteerder die de marktstandaard met meer dan 8% overtreft. 
Dit wordt allemaal mogelijk gemaakt door de N-type zonnecellen in dit paneel. Deze zijn efficiënter, presteren beter bij hoge temperaturen en hebben een lagere degradatie.

Dit zonnepaneel combineert de N-type zonnecellen met glas-glas technologie. Het resultaat is een buitengewoon hoge vermogensgarantie van 87.40% na 30 jaar. En met de productgarantie van 25 jaar, geniet jouw klant langdurig van de hoogste energieopbrengsten!

Bij glas-glas panelen zijn de zonnecellen ingekapseld tussen twee lagen gehard glas. Het zonnepaneel is daardoor beter beschermd tegen vocht en mechanische belasting. Glas-glas panelen zijn ook brandveiliger en bieden betere temperatuurregulatie. Dit leidt tot hogere energieopbrengsten en een kleiner risico op “hot-spots”. 

Met het hoge vermogen per m2 en een volledig zwarte afwerking past dit zonnepaneel op elk residentieel, MKB- of klein-commercieel dak. De geweldige prestaties en het aantrekkelijke ontwerp zorgen ervoor dat het dak van jouw klant optimaal benut wordt. 

Jij wil een betrouwbare leverancier met een goede leverbeschikbaarheid, toch? Laat dat nou precies de kracht zijn van deze Taiwanese zonnepanelenfabrikant! Onze duurzame samenwerking van meer dan 7 jaar heeft talloze tevreden installateurs opgeleverd. Tijdens deze jaren hebben ze continu een uitmuntende leverbeschikbaarheid en betrouwbaarheid gegarandeerd.
 

Download hier het URECO 425 Wp PAN FILE.

Meer informatie
Afvalbeheerbijdrage € 0,97
Bouw Glas-glas
Fabrikantnummer FBF425BFB-BB
Lengte (mm) 1722
Breedte (mm) 1134
Framedikte (mm) 30
Gewicht (kg) 24.2
Aantal per pallet 36
Hoeveelheid per container 936
Productgarantie (jaar) 25
Vermogensgarantie 87,4% na 30 jaar
Connector type Stäubli MC4
Junction box beschermingsgraad (%) IP68
Lengte kabel (cm) 120
Watt/m2 217.64
Module efficiëntie (%) 21.76
Kleur frame Zwart
Kleur backsheet Zwart
Celtype N-type
Aantal cellen 108
Vermogen (Wp) 425
Max systeemvoltage (V) 1500
Wind- en sneeuwlast (kN/m²) 5400
Bekijk alle specificaties