Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Clickfit EvO dubbel gevouwen felsklem 9mm

1008033.png
Op voorraad

Clickfit EvO dubbel gevouwen felsklem 9mm

ClickFit EVO Felsdak

ClickFit EVO Felsdak is speciaal ontwikkeld voor het toepassen van het bekende ClickFit EVO-systeem op felsdaken. Het montagesysteem bestaat uit slechts 4 componenten waarmee je alle gangbare zonnepanelen met 1 tool op felsdaken kunt monteren. Met ClickFit EVO monteer je deze in een handomdraai op het dak! De klemmen waarmee je de rails op de felsnaad plaatst, zijn voorgeassembleerd en al voorzien van de bekende ClickFit EVO-klikverbinding en de montage torxschroef. Dat scheelt je flink wat installatietijd.

Van enkel of dubbelgevouwen tot ronde felsen

Het ClickFit EVO-systeem is geschikt voor de meeste gangbare felsdaken, met uitzondering van koperen felsdaken. Er zijn klemmen voor enkel of dubbelgevouwen fels, klik- en ronde felsen. Afhankelijk van de soort fels kies je de bijbehorende klem. Op de klem is onze unieke ClickFit EVO-klikverbinding al gemonteerd, je hoeft alleen de klem met de torxschroef op de fels vast te draaien. Hierna klik je de rails in de klikverbinding en plaats je de zonnepanelen. De felsklemmen perforeren het dak niet, dus het dak behoudt zijn waterdichtheid.

Zowel horizontale als verticale rails mogelijk

Door de draaibare ClickFit EVO-klikverbinding op de felsklemmen, is het montagesysteem zowel in landscape als portraitopstelling te plaatsen met een horizontale als verticale rail. Om de meeste stijfheid in het systeem te verkrijgen raden wij aan om de rails horizontaal over de felsbanen te monteren. Bijkomend voordeel: deze positionering biedt veel flexibiliteit in de positionering van de zonnepanelen.

Meer informatie
Fabrikantnummer 1008033
Productlijn ClickFit EVO
Breedte (mm) 30
Diepte (mm) 30
Gewicht per stuk (gram) 120
Aantal per doos 48
Materiaal Aluminium
Productgarantie (jaar) 20
Daktype slantedRoof
Bekijk alle specificaties