Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

ShineLink-X.png

Growatt ShineLink X

Op voorraad

Growatt ShineLink X

De ShineLINK X is een nieuwe generatie monitoring van Growatt en maakt het mogelijk om een draadloze verbinding tot stand te brengen zonder een WIFI-signaal. Het brein van de monitoring is de ShineLANbox die via UTP is verbonden aan het modem. Deze ShineLANbox is weer met een radiofrequentiesignaal verbonden aan de RF-module  in de omvormer.

Plug & play

De combinatie van de ‘plug & play’ UTP-verbinding en de stabiele verbinding via radiofrequentie zorgt voor verminderde service op de lange termijn.

Specificaties

De ShineRF-module van de ShineLINK heeft een sterk bereik (RF433) tot 200 meter in het vrije veld en tot 20 meter wanneer er twee betonmuren aanwezig zijn. De ShineLINK kan dus ook ingezet worden in die omstandigheden waar LAN niet mogelijk is en wifi ontoereikend is. Data wordt tot 30 dagen opgeslagen als de ShineLINK verbinding met internet verliest. Aan één ShineLINK (ShineLANbox) kunnen tot en met 8 omvormers (ShineRFsticks) verbonden worden

LET OP! De ShineLINK X is alleen compatibel met een omvormer met een USB-communicatie-poort. Voor omvormers met een RS232-communicatie-poort dien je een ShineLINK (S) aan te schaffen. 

 

Meer informatie
Fabrikantnummer LINK-X
Type communicatie Rf433
Bereik 120
Lengte (mm) 85
Breedte (mm) 105
Diepte (mm) 26
Gewicht (gram) 1000
Productgarantie (jaar) 1
Compatibiliteit serie MIC TL-X, MIN TL-XE, MIN TL-XH, MOD TL3-X, MOD TL3-XH, MID TL3-X