Growatt-portfolio update: alles wordt nóg eenvoudiger!

Growatt-portfolio update: alles wordt nóg eenvoudiger!

Eerder maakten wij een stap naar een portfolio met exclusief batterijklare omvormers. En na de volgende stap zijn al deze omvormers compatibel met de nieuwste Growatt-batterijen! Ofwel, het APX-opslagsysteem. Zo maken we het jou als Growatt-installateur nóg makkelijker.

De volgende stap, wat wijzigt er?

Wij gaan uiteindelijk naar een Growatt portfolio met exclusief batterijklare omvormers. Al deze omvormers zijn dan compatibel met het APX-opslagsysteem. Om dit te realiseren faseren wij een aantal omvormers uit:

·        De MIN TL-X

·        De MOD TL-X

·        De MOD TL-XH (wordt vervangen door de MOD TL-XH BP)

·        De MID TL3-X t/m 30 KW

Zodra één van deze omvormers uitverkoopt, halen we ze offline.

 

Nieuw bij 4blue: de MOD TL-XH BP

Zoals je in het lijstje hierboven ziet, wordt de MOD TL-XH vervangen door de MOD TL-XH BP. Dezelfde omvormer, maar dan compatibel met het APX-opslagsysteem.

Growatt MODGrowatt MOD

Het nieuwe Growatt portfolio

Het nieuwe Growatt portfolio is dan bijna volledig batterij-klaar. En ook nog eens compatibel met het APX-batterijsysteem.

  • MIC TL-X
  • MIN TL-XH (in de toekomst ook compatibel met APX)
  • MOD TL-XH BP
  • MID TL3-XH t/m 30 KW
  • MID TL3-X 33 t/m 50 KW 
  • MAX TL3-X

Meer voor dezelfde prijs

Zodra een niet-hybride omvormer uitverkoopt (bijvoorbeeld een MIN 4200 TL-X), daalt de prijs van de gelijke batterijklare omvormer (bijvoorbeeld een MIN 4200 TL-XH). Je krijgt dus alle voordelen van een batterijklare omvormer voor dezelfde prijs!

Vragen over deze wijziging?

Neem dan contact met ons op! Ons support-team staat voor je klaar. Stuur ons een berichtje door rechtsonderin op het blauwe knopje te drukken met "Support". We helpen je zo snel mogelijk. Of bel ons via 024 204 2090 (geopend: ma t/m vr 08:30 – 12:00 en 13:00 - 17:00).