Wat heb ik nodig voor een Growatt XH-opslagsysteem?

Wat heb ik nodig voor een Growatt XH-opslagsysteem?

Op zoek naar een batterijsysteem voor een Growatt installatie? Dan is het Growatt XH-opslagsysteem perfect! De batterijen van dit systeem zijn modulair en stapelbaar, waardoor je gemakkelijk de opslagcapaciteit kunt uitbreiden. Bekijk hier een overzicht van het systeem, zodat je precies weet wat je hiervoor nodig hebt!

Growatt ARK XH opslagsysteem benodighedenGrowatt ARK XH opslagsysteem benodigheden

Super snel je ARK-systeem bestellen?

Dat kan met onze snel bestellen-tool! Onze Growatt-experts hebben kant-en-klare bestellijsten voor je gemaakt. Je hoeft ze alleen maar te uploaden in de tool en je bent klaar!

  1. Kies je batterijsysteem
  2. Download je bestellijst hieronder (.csv bestand)
  3. Ga naar snel bestellen en voeg je bestellijst toe bij 'bestand kiezen'
  4. Druk linksonder op 'in winkelwagen'

Growatt XH-opslagsysteem (met links)

  • Growatt ARK-2.5H-A1 Batterij. Elke batterij heeft een opslagcapaciteit van 2,56 kWh. Een Growatt MIN TL-XH omvormer is compatibel met minimaal 2 en maximaal 7 batterijen.  Een Growatt MOD TL3-XH omvormer is compatibel met minimaal 3 en maximaal 10 batterijen. 
  • Growatt BDC-95045-A1 (Power Module). De Power Module stuurt de accu’s aan en zorgt dat deze op een veilige temperatuur blijven.
  • Growatt ARK voetstuk. Wegens het gewicht van de systemen, wordt geadviseerd om de batterijen op de bijhorende voetstuk te plaatsen.
  • Growatt ARK XH 2.5H-A1 Kabelset. Deze kabelset zorgt voor de connectie tussen de omvormer en het batterijsysteem.
  • Growatt Smart Meter SPM-E (Single Phase Meter) voor een 1-fase netaansluiting of de Growatt Smart Meter TPM-E (Three Phase Meter) voor een 3-fase netaansluiting. De slimme meter van Growatt is noodzakelijk onderdeel van het batterijsysteem dat de import/export van en naar het net meet.
  • Optioneel de ARK XH 2.5H Series kabelset. Bij onvoldoende ruimte in de hoogte, kan je ervoor kiezen om twee stapels te maken. Hiervoor heb je deze kabelset nodig en een aparte voetstuk.

Hulp nodig met een Growatt batterij aansluiten?

Onze batterij-experts staan voor je klaar! Stuur ons een berichtje door rechtsonderin op het blauwe knopje te drukken met "Support". We helpen je zo snel mogelijk. Of bel ons via 024 204 2090 (geopend: ma t/m vr 08:30 – 12:00 en 13:00 - 17:00).