Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

TP-LINK Av1000 passthrough Powerline starterset per 2 stuks

TP-LINK AV1000 passthrough Powerline starterset per 2 stuks.jpg
TP-LINK AV1000 passthrough Powerline starterset per 2 stuks 2.jpg
Op voorraad

TP-LINK Av1000 passthrough Powerline starterset per 2 stuks

Transformeer stopcontacten tot superkrachtige internetaansluitingen! Met de AV1000 Gigabit Powerline Starterkit maak je van je bestaande elektrische bedrading een snelle en betrouwbare internetbron voor een computer of laptop. Plug-and-play naar snelheden tot 1000Mbps - het is nog nooit zo gemakkelijk geweest!

De Powerline adapters zijn perfect voor een PV-installatie. Je kunt namelijk een betere verbinding creëren tussen de router en de omvormer, zonder een kabel te trekken. Naast de internetaansluiting heb je nog steeds een stopcontact vrij om al je andere apparaten op aan te sluiten.

Hoe werkt het?

Steek één adapter in het stopcontact en verbind deze met een netwerkkabel aan je modem of router. Vervolgens plaats je de andere adapter in een stopcontact op de plek waar je betere internetverbinding nodig hebt. Sluit deze adapter met een netwerkkabel aan op het apparaat dat je wilt gebruiken.

Belangrijk om te weten

Dit product werkt alleen op een samenhangend elektriciteitsnet. Het maakt niet uit of dit net bestaat uit verschillende fasen en groepen. De adapters zijn namelijk van een automatische fasekoppeling voorzien. Dit komt doordat de adapters zijn uitgerust met automatische fasekoppeling.

Meer informatie
Fabrikantnummer TL-PA7017P KIT
Bekijk alle specificaties

Downloads voor TP-LINK Av1000 passthrough Powerline starterset per 2 stuks