Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

Trina Solar

Op zoek naar zonnepanelen die snel mee-evolueren met de nieuwste vermogens en prijzen? Dan is Trina Solar hét nieuwe merk voor jouw portfolio!

Deze panelen zijn niet voor niets zo razend populair. De ervaren fabrikant heeft sinds 1997 een opmars in de solarmarkt gemaakt. Momenteel behoren ze tot de grootste en meest ervaren Tier 1 zonnepanelenfabrikanten ter wereld.

2 resultaten

Sorteren op
Aanbevolen
Sorteren op
  1. Trina Solar Vertex S+ 440 Wp Full Black
    Trina Solar
    Lengte (mm): 1762 | Breedte (mm): 1134 | Framedikte (mm): 30 | Celtype: N-type
  2. Trina Solar Vertex S+ 440 Wp Clear Black
    Trina Solar
    Lengte (mm): 1762 | Breedte (mm): 1134 | Framedikte (mm): 30 | Celtype: N-type

2 resultaten

Sorteren op
Aanbevolen
Sorteren op

Populair & bewezen

Opgericht in 1997 en door de jaren heen bewezen: Trina Solar staat als een huis. De fabrikant is al jarenlang een van de grootste Tier 1 zonnepanelenfabrikanten ter wereld. Jouw potentiële klant kan daarom vertrouwen op een bewezen zonnepaneel, waardoor je verkoop een stuk eenvoudiger gaat!

Innovatie

Trina blijft altijd vooroplopen met de nieuwste ontwikkelingen in vermogen en prijs. In deze competitieve en prijs-gedreven markt, is dat natuurlijk cruciaal voor jou.

Financieel gezond

Bloomberg heeft Trina Solar herhaaldelijk erkend als een van de meest rendabele zonnepaneelfabrikanten voor de lange termijn. Dit benadrukt hun financiële stabiliteit en maakt ze een betrouwbare investeringspartner. Niet voor niets staan ze al sinds augustus 2020 voortdurend op de TIER 1 lijst van Bloomberg.

Glas-glas technologie

Trina Solar blinkt uit in de productie van glas-glaszonnepanelen. Deze technologie biedt extra bescherming en maakt de panelen brandveiliger. Samen met URECO zijn zij een van de weinige aanbieders van volledig zwarte glas-glaszonnepanelen.