Lokale opslag lijkt te zijn uitgeschakeld in uw browser.
Voor de beste gebruikservaring, moet u lokale opslag inschakelen in uw browser.

1008085.png

Zelftappende plaat schroef 6,0x25mm Torx 30

Op voorraad

Zelftappende plaat schroef 6,0x25mm Torx 30

Deze schroeven worden gebruikt om de montageprofielen op de opstaande golf van het staaldak te bevestigen. De schroeven kunnen worden aangedraaid met een accuschroefmachine met Torx 30.

Hoge kwaliteit

De schroef is van hoge kwaliteit en heeft de beste coating. Dankzij de hoogste corrosieweerstand zijn ze ideaal voor gebruik in kustgebieden en op landbouwdaken. Roest, of roestsporen behoren tot het verleden. Daarnaast sluiten het materiaal en de coating ook galvanische corrosie op het dak uit. De schroeven kunnen nu ook op twee manieren worden aangedraaid: Torx 30 en SW10. Hierdoor heb je voor alle producten maar één tool nodig.

ClickFit EVO

De zelftappende plaatschroef wordt gebruikt om de ClickFit EVO stalen dakrails te monteren op trapeziumvormige of gegolfde stalen daken.dezelfde schroef wordt gebruikt in FlatFix Fusion, om de winddeflectoren en ballastbakken te bevestigen).

Deze meerkoppige schroeven zijn uitvoerig getest en zorgen voor een nog sterkere hechting. Hierdoor zijn er uiteindelijk minder schroeven nodig. De scherpere punt van de nieuwe schroef maakt het gemakkelijker om door het staal te schroeven. De schroef met ring zorgt in combinatie met het EPDM rubber op de profielen voor een waterdichte afdichting. Deze nieuwe schroeven vervangen de oude en worden automatisch weergegeven in de calculator.

Een volle VPE bestaat uit 200 stuks.

Meer informatie
Fabrikantnummer 1008085
Gewicht per stuk (gram) 8
Aantal per doos 200
Materiaal Staal
Productgarantie (jaar) 20

Downloads voor Zelftappende plaat schroef 6,0x25mm Torx 30