Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

Nieuws

De waferformaten van zonnepanelen hebben in de afgelopen jaren veel veranderingen meegemaakt! In dit interview vertelt Business Development & Market Intelligence Manager van Esdec, Marc Dalderup over deze veranderingen en wat de gevolgen voor de installateur zijn.

Onze klant Holland Gaat Duurzaam heeft onlangs gloednieuwe zonnepanelen op het 4BLUE kantoor geïnstalleerd! Daarnaast hebben ze onze buren Tuinwereld ook voorzien!

4BLUE en Meyer Burger hebben de handen ineen geslagen en zijn gekomen tot een nieuwe samenwerking! In deze blog wordt meer verteld over de Meyer Burger zonnepanelen en de samenwerking.

Wij blijven groeien en onze logistieke dienstverlener ook! In deze blog wordt verteld over de uitbreiding van DFDS en de positieve impact op 4BLUE.

Er zijn veel vragen binnengekomen over de oude en nieuwe componenten van Flatfix Fusion. Esdec heeft hierover meer informatie gegeven, dus deze delen wij graag!

China kampt al enige tijd met een energietekort. Naast dit onderwerp, vertelt onze Strategic Buyer Lars Wolters ook wat wij als 4BLUE er aan doen om ervoor te zorgen dat de installateurs hun werk kunnen blijven doen.

Sinds Oktober 2021 heeft 4BLUE een nieuwe collega. Bij deze heten we Ramon Boom van harte welkom. Ramon gaat zich bezig houden met de communicatie van 4BLUE. Hij stelt zich graag aan jullie voor:

Onze customer service collega Renée geeft je een update over het gebruik van kleurnummers bij mono full black panelen door zowel Suntech als URE. Een mooie ontwikkeling als het gaat om kwaliteitsborging van/bij onze full black panelen. Lees er hier meer over.
Onvoorziene prijswijzigingen, snel veranderende beschikbaarheid. Nieuws over sterke economische groei, beperkte productiecapaciteit, een tekort aan zeecontainers, vastzittende containerschepen; de wereld vandaag is anders dan we enkele maanden geleden voorzien hadden. Dat is zeker!
Leverdata mei 2021
10-05-2021
Klik hier voor een overzicht voor onze leverdata in mei 2021.

1 2 3 4 5 6 7 8 9 Volgende