Nieuws

Groenland heeft 2.052 zonnepanelen laten plaatsen op zijn bedrijfspand waarin Bouquetnet gehuisvest is. De 564 kilowattpiek aan zonnepanelen is geplaatst op het pand op bedrijventerrein Greenpark Aalsmeer.

Groothandel 4BLUE zal vanaf februari 2019 officieel distributeur zijn van Viridian Solar. Deze kwalitatief en esthetisch hoogwaardige zonnepanelen en montagesystemen voor volledige dakintegratie zullen beschikbaar zijn met Viridian Solar 300wp full black panelen. Volgens Robert-Paul Evers (General Manager 4BLUE) passen de materialen van Viridian Solar erg goed bij 4BLUE; ‘’Wij staan voor hoge kwaliteit, uitstekende service en systemen die makkelijk samen te stellen, te leveren en te installeren zijn. Daarnaast vinden we dit het mooiste indaksysteem op de markt!’’

Om onze nieuwe samenwerking te vieren geven wij een gratis drone weg t.w.v. €500! Met deze drone kun je de mooiste luchtfoto's maken van je geinstalleerde Clearline Fusion syteem. Wil je kans maken op deze mooie prijs?

Gebroeders van Eijk, logistiek partner van 4BLUE, heeft een zonnepanelen installatie op haar bedrijfspand laten installeren. De installatie is uitgevoerd door VDL Services en er is gebruik gemaakt van NSP zonnepanelen en Growatt omvormers en Batt cable uit het assortiment van 4BLUE. VDL Services heeft haar eigen plat dak montagesysteem toegepast wat grotendeels prefab wordt aangeleverd, waardoor de installatietijd aanzienlijk wordt verkort. Door deze installatie is meer dan 85% van het elektraverbruik van Gebroeders van Eijk in Asten verduurzaamd.

Golden Concord Holdings Limited (GCL) is ’s werelds toonaangevende fabrikant van fotovoltaïsch materiaal. Sinds de oprichting heeft GCL zich ertoe verbonden “groene stroom tot leven te brengen” door het leveren van uitstekende energie en diensten. 

Om 2018 op een energieke manier in te luiden begonnen we het jaar in een fikse sneeuwstorm in Oostenrijk. Nu, bijna een jaar later, bleek ‘stormachtig’ wel een toepasselijk begrip voor het afgelopen jaar. Graag nemen we jullie even mee in een terugblik van wat wij misschien wel het mooiste jaar van 4BLUE vinden! 

Kerstsluiting 4BLUE
14-12-2018
Tijdens de kerstperiode (van maandag 24 december tot en met dinsdag 1 januari) zal het kantoor van 4BLUE gesloten zijn en zullen er geen leveringen plaatsvinden.

Ten eerste willen we jullie enorm bedanken voor de prachtige goede doelen die jullie hebben aangedragen. Mooi om te zien dat zoveel mensen zich inzetten voor anderen!

Hallo! Ik ben Ceder Couwenbergh, ik woon in Nijmegen en ik ben 21 jaar oud. Ik ben pasgeleden afgestudeerd aan de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen met mijn studie International Business & Languages. 

NSP wordt URE
12-11-2018

De United Renewable Energy Corporation is een fusie van drie bestaande Taiwanese module producenten; NSP, Solartech en GINTECH. Deze bedrijven gaan officieel verder onder één vlag, en worden samen de grootste cell –en module producent van Taiwan. Daarom zal 4BLUE de Tier-1 kwaliteitszonnepanelen vanaf 2019 niet meer verkopen onder de naam NSP, maar als URE zonnepanelen.