Nieuws

Benieuwd naar wat we hier allemaal doen bij 4BLUE? We gaan je een inkijkje geven achter de schermen en stellen onze collega's aan jullie voor! Deze week vroegen we Alexandra naar de memorabele en bijzondere momenten die ze meemaakte bij 4BLUE.  En wat maakt deze groep mensen nou tot een sterk team? Lees het in het onderstaande interview!

We stelden onze financial controller Daphne een aantal vragen en ze vertelde ons openhartig over de uitdagingen waar ze mee te maken krijgt, over wat ze zo leuk vindt aan die cijfertjes en over waarom ze graag samenwerkt met onze logistieke partner Huisman Group. Lees het in het onderstaande interview!

Deze week stelden we onze duizendpoot Renée een aantal vragen over haar vier jaar bij 4BLUE. Benieuwd naar de bijzondere momenten van Renée? Lees het in het interview: 

Benieuwd naar wat we hier allemaal doen bij 4BLUE? We gaan je een inkijkje geven achter de schermen! Vandaag trappen we af met onze nieuwste collega Sam. Ben je klant bij ons? Dan heb je Sam waarschijnlijk al eens gesproken! Hij is namelijk onze medewerker commerciële binnendienst.

Schipper Duurzame Energie uit Tuitjenhoorn legde begin 2019 maar liefst 3110 zonnepanelen op de daken van een aardappelteler Goudsblom & Zonen in Sint Maarten. Deze installatie, waarbij 320wp zonnepanelen van URE zijn gebruikt, is goed voor bijna 1 megawatt aan stroomopbrengst per jaar. Certus Advies BV verzorgde hiervoor de calculatie, het ontwerp en de projectbegeleiding in samenwerking met De Schipper. Maar welke omvormers kun je nu het beste gebruiken voor een project van dit formaat?

Esdec biedt gebouweigenaren de meest betrouwbare installatie van grote zonnepaneelprojecten. Niet voor niets investeert Esdec jaarlijks €3,5 miljoen aan testen, metingen en het verder ontwikkelen van de montagesystemen.

De Enphase Enlighten App heeft een mooie nieuwe functionaliteit. Vanaf heden kun je per paneel zien hoeveel energie wordt geproduceerd. 

Met trots kunnen we mededelen dat 4BLUE de keuze heeft gemaakt voor logistieke partner Huisman Group B.V in Wijchen.

Sam stelt zich graag even aan jullie voor: Ik ben reeds afgestudeerd aan de HAN in Nijmegen, waar ik de opleiding ondernemerschap & retail management heb gevolgd. Afgelopen week ben ik gestart als commercieel medewerker binnendienst bij 4Blue, waar ik voornamelijk bezig zal zijn met orderverwerking, relatiebeheer en het beantwoorden van klantvragen. 

Esdec en 4BLUE willen jullie graag uitnodigen voor een producttraining mbt de montagematerialen van Esdec. Tijdens deze training zullen zowel het materiaal voor platte daken (Flatfix Fusion) en het materiaal voor schuine daken (Clickfit Evo) behandelen.

1 2 3 4 5 Volgende