Dé full-service groothandel in zonnestroomsystemen!

4BLUE kantoor nieuwe zonnepanelen!

10-11-2021

De installatie

Na een succesvolle installatie is ons dak voorzien van 684 URE Peach 370 Wp mono zonnepanelen. Deze zijn aangesloten op drie Growatt MAX 60KTL3LV omvormers met een FlatFix Fusion onderconstructie. Het dak van Tuinwereld, onze buren, is voorzien van dezelfde panelen. Hier werden 220 panelen aangesloten op twee Growatt MID 33KTL3-X omvormers.

Holland Gaat duurzaam

De gehele installatie is verzorgd door onze klant: Holland Gaat Duurzaam. Willie Vos, eigenaar, vertelde dat er meerdere uitdagingen ontstonden tijdens de installatie. De volledige installatie moest aangelegd worden volgens de SCOPE 12. Daarnaast berekende de constructeur dat op grote gedeeltes van het dak geen zonnepanelen mochten liggen. Dit omdat er anders dakverzakking kon ontstaan.

Door deze uitdagingen en het hoge aantal zonnepanelen dat gelegd moest worden, sprak Willie Vos van een “groot project”. Gelukkig had het bedrijf al genoeg ervaring met grotere projecten. Hierdoor kan er ondanks de uitdagingen alsnog van een succesvolle installatie gesproken worden!

Namens het 4BLUE team willen wij Holland Gaat Duurzaam bedanken voor deze prachtige installatie!